Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Ξεκίνησε η τελετή έναρξης (βίντεο)



Ξεκίνησε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι με πλάνα της Πόλης του Φωτός από ψηλά. Οι εικόνες μαγεύουν. Φαντασμαγορική πρόκειται να είναι η παρέλαση, που για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων είναι πλωτή, και θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος του Σηκουάνα. Πλήθος κόσμου έχει γεμίσει τις κερκίδες που έχουν στηθεί στις όχθες του ποταμού, στη σκιά του Πύργου του Άιφελ. Στην τελετή έναρξης 300.000 θεατές έχουν γεμίσει τις κερκίδες που έχουν στηθεί στις όχθες του ποταμού, στη σκιά του πύργου του Άϊφελ. 

 Έλαμψε η ελληνική αποστολή, η πρώτη που διέσχισε τον Σηκουάνα


Η εντυπωσιακή είσοδος της Ελλάδας με σημαιοφόρους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη!

Τα Minions εισέβαλαν στην τελετή και...έκλεψαν την Μόνα Λίζα! 
Μια από τις πιο χιουμοριστικές στιγμές της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ήταν χωρίς αμφιβολία η…ληστεία που «σκάρωσαν» τα Minions! Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν οι διοργανωτές, τα συμπαθή καρτούν με τον δικό τους μοναδικό και άκρως χιουμοριστικό τρόπο οργάνωσαν μια ληστεία έχοντας ως στόχο τους να κλέψουν την Μόνα Λίζα και φυσικά τα κατάφεραν χαρίζοντας άφθονο γέλιο!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.