Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριστερή Κίνηση Πέλλας: Να γίνουν πνεύμονες πρασίνου τα στρατόπεδα ''Καψάλη'' και ''Φιλιππάκου''



Να αποκτήσει η πόλη των Γιαννιτσών δύο πνεύμονες πρασίνου με τα στρατόπεδα "Καψάλη" και "Φιλιππάκου" όπου θα δίνουν και νότες αθλητισμού, πολιτισμού κι όχι μόνο σε κατοίκους κι επισκέπτες", ζητά με ανακοίνωσή της η Αριστερή Κίνηση Πέλλας: 

"Την ώρα που η πόλη μας (σ.σ. Γιαννιτσά) φλέγεται από τον φετινό καύσωνα τα 2 στρατόπεδα "Καψάλη" και "Φιλιππάκου" παραμένουν σε πλήρη εγκατάλειψη στερώντας 2 οάσεις δροσιάς κι όχι μόνο από τους κατοίκους της πόλης! 

Πιστεύουμε ότι η νέα δημοτική αρχή, που τόσο πολύ θέλει τον τουρισμό και νέο αέρα σε όλα, ΔΕΝ θα προχωρήσει το σχέδιο του Στάμκου για τσιμεντοποίηση, ΑΛΛΑ η πόλη μας θα αποκτήσει 2 πνεύμονες πρασίνου όπου θα δίνουν και νότες αθλητισμού, πολιτισμού κι όχι μόνο σε κατοίκους κι επισκέπτες! 

Παραδείγματα αντίστοιχων πάρκων ανά τον κόσμο υπάρχουν πολλά! Επίσης θα δώσουν και θέσεις μόνιμης εργασίας που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο δήμος μας που πρωταγωνιστεί στις πρώτες θέσεις ανεργίας και φτώχειας! 

Για εμάς το θέμα των στρατοπέδων θα είναι η μητέρα των μαχών κόντρα σε λογικές που θα εξυπηρετήσουν λογικές κέρδους για εκλεκτούς κι όχι το λαϊκό συμφέρον!! Επίσης, είμαστε ΚΑΘΕΤΑ αντίθετοι σε λογικές συναίνεσης που ήδη εξελίσσονται από άλλες κινήσεις ... 

Καλή δύναμη σε όλους σε ένα από πολλές αιτίες καυτό καλοκαίρι. 

☆ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΛΛΑΣ - Συνέλευση ΚΑΨΑΛΗ No pasaran."





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Η μεγάλη ευκαιρία του Δημάρχου για ένα έργα που θέλουν αποφασιστικότητα. Ευκαιρία είναι να αξιοποιηθούν και να μεταφερθούν πολιτιστικές χρήσεις, όπως πχ το πανηγύρι που προκαλεί τόσα προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής λόγω της θέση που λειτουργεί. Δήμαρχε δείξε αποφασιστικότητα και κάνε τη διαφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.