Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε το νομό Πέλλας (βίντεο)



Έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώθηκαν στο νομό Πέλλας και συγκεκριμένα ισχυρή χαλαζόπτωση, μάλιστα σε μια περίοδο που στην περιοχή καλλιεργούνται κεράσια και ροδάκινα, και είναι περίοδος συγκόμισης.

Ο κ.Ιορδάνης Τζαμτζής, αντιπεριφερειάρχης Πέλλας μίλησε για τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που έπληξαν αρκετές περιοχές.

«Δυστυχώς η ειδοποίηση που μας είχε δοθεί ότι θα έχουμε προβλήματα χαλαζοπτώσεων βγήκε αληθινή. Είχαμε χαλάζι στην ορεινή περιοχή της Έδεσσας, σε περιοχές όπως η Καρυδιά, στην ευρύτερη περιοχή της Παναγίτσας , Αγίου Αθανασίου. Έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα και στο κέντρο του νομού και σε άλλες περιοχές. Αυτή τη στιγμή έχουμε βροχή. Αυτό μόνο δε θέλαμε καθώς είναι περίοδος συγκόμισης προϊόντος, είναι τα κεράσια, τα ροδάκια της Πέλλας. Στις ορεινές περιοχές έχουμε κεράσια που αυτή την περίοδο μαζεύονται», όπως ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

24 comments:

  1. Δεν υπάρχει χειρότερο να κάνεις τα πάντα ένα χρόνο και να χάνονται σε λίγα λεπτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλές φορές κάποιοι λοιδορούν τους αγρότες ότι ζητάνε συνέχεια κλείνουν δρόμους ότι ενισχύονται με διάφορους τρόπους. Ο γιατρός προσπαθεί να γίνουν τα παιδιά του γιατροί ο δικηγόρος δικηγόροι κ.λ.π. μόνο ο αγρότης λέει στα παιδιά του μακριά από τα χωράφια κάνε οτιδήποτε άλλο εκτός από αγροτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μερικοί περιμένουν να ξημερώσει για να φωτογραφηθούν.....Ο θάνατος σου η ζωή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα για την ζημιά που υπέστησαν οι αγρότες. Αλλά, τα κεράσια τελείωσαν η τελειώνουν. Μη ζητήσουν οι κερασοπαραγωγοι ζημία 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κεράσια της Κορυφής μόλις ξεκίνησαν..και μέσα σε 10 λεπτά σταμάτησαν όλα, μεγάλη καταστροφή

      Διαγραφή
    2. Αντε Ρα στα γίδια μαλακά τεμπελαρα του δημοσίου που απο εμασ πληρώνεσαι ξεφτυλα

      Διαγραφή
    3. Εσύ είσαι τελειωμένος κακό ψυχές ξεφτυλα,μάλλον έτσι κάνεις και στο σπίτι σου.μπορει και να σε διωξανε.δεν ντρέπεστε λιγο

      Διαγραφή
  5. Η ΝΔ θα σας αποζημιώσει με κουπόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αεροπλανάκι γιατί δεν πετάει πότε στον ορεινό όγκο την Έδεσσας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η καλύτερη στιγμή για τους βουλευτές για φωτογραφίες με φόντο τα καταστραμμένα! Πώς και πώς περιμένουν αυτές τις μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Σταμενίτης πήγε στην Θεσσαλονίκη στο κέντρο που πετάνε τα αεροπλάνα για το χαλάζι για φωτογραφία. Αντί να τους τριξει τα δόντια να είναι κερβεροι στην αντιχαλαζική προστασία, πήγε και απήλθε Χθές η Πέλλα ήταν στο επίκεντρο για χαλάζι και αντί να πετάνε τα αεροπλάνα ούτε ένα δεν πέταξε. Ολική καταστροφή και αυτός φωτογραφιζονταν και δήλωνε . Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Σταμενιτη παιδιά τον ενδιαφέρει μόνο η καρέκλα και η προβολή του. Για μας δεν δίνει δεκάρα, κι αν του πεις τίποτε σου λέει πάλι λεφτά θέλετε. Λες και τα βάζει απο την τσέπη του. Υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης απο αγροτικό νόμο και αντί να γυρίζει γραφεία ανάποδα, πέρα βρέχει..... Φωτογραφίες και λεζάντα. Το απόλυτο τίποτα, αλλά όταν έρθει η ώρα θα πάθει την πλάκα του.

      Διαγραφή
    2. Σταμάτα ρε Αχιλλέα να γραφεις αρλουμπες για τον Σταμενίτη Χαλαζι επεφτε και οταν ηταν ο Καρασμανης υπουργός και ολοι οι αλλοι οσοι περασαν

      Διαγραφή
    3. Ο Σταμενίτης ηταν ο μοναδικος Υπουργός που ασχολήθηκε πραγματικα με την αντιχαλαζικη προστασία και αυτο ακριβως λεει στην αναρτηση του, πως πρεπει να ενισχυθει ο ρόλος του και η αντιχαλαζική προστασία γιατι φέτος μόνο, πανω απο 5-6 φορές σώθηκαν χιλιάδες στρεμματα επειδή πεταξαν τα αεροπλάνα και εκαναν το χαλαζι βροχή Τα αεροπλάνα πέταξαν και εκαναν την δουλειά τους απλά δεν εχουν δικαίωμα να πετάξουν οπου θελουν για να προλάβουν καταιγίδες σαν την χθεσινη αυτό πρέπει να αλλαξει.

      Διαγραφή
    4. Μακάρι να ήτανε όλοι σαν τον σταμενιτη.ο μονοσήμαντη που φένετε ότι κάτι κανει

      Διαγραφή
    5. Εσύ σταμάτα παπαγαλάκι και τρεχαντήρι του εν λόγω υπουργού και σταμάτα να γλείφεις.
      Α..... και δεν είμαι ο Αχιλλέας, ένας αγανακτησμένος πολίτης του νομού είμαι από την αδιαφορία του υπουργού σου σε όλους τους τομείς. Και στο κάτω-κάτω για να έχει το αξίωμα που έχει το οφείλει και σε μένα, όπως και σε όλους τους πολίτες του νομού που τον ψήφισαν και πρέπει να φερθεί όπως αρμόζει σε έναν τοπικό άρχοντα προασπίζοντας τα συμφέροντα και επιλύοντας τα προβλήματα του τόπου του. Εκτός εάν δεν ανήκει εδώ.

      Διαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ.
    ΔΕΝ ΚΟΠΤΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ.
    ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΟΔΑΚΙΝΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ.
    ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχιλλέας Μπεττας3 Ιουλίου 2024 στις 8:07 μ.μ.

    1,28 ,ο Αχιλλέας Μπέττας όταν γράφει, γράφει πάντα επώνυμα. Και αφού το πας έτσι, ο Σταμενίτης δεν έχει καμία σχέση με τον έλγα
    Κουμάντο κάνει ο Λυκουρεζος και ο υπουργός. Ο Σταμενίτης μην ξεχνάς πριν από τρία χρόνια πήγε στον Λυκουρεζο και ζητούσε η ανθοφορια να μπει στον κανονισμό, ενώ και οι πέτρες το ξέρουν ότι η ανθοφορια καλύπτεται εδώ και χρόνια. Για δε τον Καρασμάνη 6 μηνες ακόμα να καθόταν θα άλλαζαν όλα στον ΕΛΓΑ. Και όχι μόνο. Κατάλαβες stupid.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή εισαι ντιπ ασχετος και μπουνταλας Μπεττάκο διαβασε εδω το ΦΕΚ της κυβερνησης για να δεις ποιος κανει κουμαντο στον ΕΛΓΑ και μην ακους τις σαχλαμαρες που σου σερβιρει ο ντιπ ασχετος και ανικανος πρωην που γλυφεις ολη μερα: https://www.agronews.gr/files/FEK-2023-Tefxos_B-04527-downloaded_-13_07_2023.pdf κατάλαβες stupid;;;

      Διαγραφή
    2. Nick το τερμάτισες. Φτάνει πια τόσο γλειψιμο.

      Διαγραφή
  11. Αχιλλέας Μπέττας4 Ιουλίου 2024 στις 8:50 π.μ.

    Χαίρομαι που μου απαντάς , μόνο που δεν διαβάζεις καλά, αλλά το κάνεις και για ψευδείς εντυπώσεις. Οι αρμοδιότητες του Σταμενίτη στον ΕΛΓΑ είναι κοινοβουλευτικες ,αυτό λέει το λινκ, δλδ να διαβάζει τις απαντήσεις που του γράφει ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ.Την νομοθετική πρωτοβουλία και τον διορισμό του προέδρου του ΕΛΓΑ την έχει ο υπουργός αυτός κάνει κουμάντο στον ΕΛΓΑ. Εδώ έβαλες λινκ, στο άλλον διάλογο με τον βαλτό ΠΑΡΑΜΥΘΆ ψευτιές και αντιγραφές. Για τον πρώην, που είναι έντιμος ειλικρινής, Αποτελεσματικος και ποτέ αντιγραφέας. θα υπερασπίζομαι πάντα την αλήθεια. Κατάλαβες dummy Nick ; Παρε τώρα και ένα λινκ -απόδειξη για τον πρωην. .
    https://youtu.be/euTl1DNorHc?si=pyarAFW88w2Dz2eg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακου βλακουλη βουτυρομπέττα επειδή τον ξερω τον Νίκο μονο επωνυμα θα σου απαντουσε αλλα ξερω επισης πως δεν ασχολειται μαζί σου γιατι δεν σε βλέπει καν και ειτε υπαρχεις ειτε οχι το ιδιο του κανει και δεν θα σου απαντησει ποτε οτι κι αν γραψεις, υπαρχουμε ομως κι εμεις οι αλλοι που μας εχεις πρηξει με τον πρωην που δεν μπορει να ξεχασει και ζει με το ονειρο να ξαναγινει υπουργος κι εσυ ξερογλυφεσαι μερα νυχτα και του φιλάς τα παππυτσια του ο πρωην δεν υπαρχει πια την επομενη φορα αν κανει το λαθος και κατεβει ουτε τον σταυρό του δεν θα βρει κι εσυ θα κλαψουριζεις με μαυρο δακρυ

      Διαγραφή
  12. Αχιλλέας Μπέττας.4 Ιουλίου 2024 στις 9:40 μ.μ.

    Nick, ο βαλτός ΠΑΡΑΜΥΘΆΣ , απάντησε όπως και συ με ύβρεις γιατί δεν έχει αποδείξεις( χαρακτηριστικό αυτών που δεν έχουν επιχειρήματα),ενώ εγώ μονο με αποδείξεις . Για τον πρώην Υπουργό το υπουργιλικι, οπότε θέλει το έχει στην Τσέπη, αλώστε το βίντεο που σου έβαλα αυτό λέει... Αυτή τη φορά δεν θα αναπαυθεί στις πρωτιές των δημοσκοπησεων... Και σεις να διασπέρνετε ,ότι δεν τον ενδιαφέρει η εκλογή του , σκορπώντας τα .... και όχι μόνο... Αντε να μην αρχίσω και βγάζω..Θα οργώσει τον Νομό και θα σαρώσει, όπως πάντα έκανε τον καλό καιρό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.