Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πολύνεκρο τροχαίο στην εθνική οδό Πύργου - Κυπαρισσίας: Νταλίκα παρέσυρε τρία ΙΧ


Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελαία Μεσσηνίας στο 47ο χλμ. της Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύργου. Φορτηγό ανατράπηκε και παρέσυρε τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα. Τέσσερις νεκροί έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί.

Συγκεκριμένα μετά από πολύωρες προσπάθειες, από το ένα Ι.Χ. απεγκλωβίστηκαν 2 νεκροί (πατέρας και ανήλικο παιδί) και από το άλλο Ι.Χ. 5 πολυτραυματίες. Επίσης από το 3ο όχημα απεγκλωβίστηκαν 2 νεκροί. Και τα 3 Ι.Χ. σχεδόν διαλύθηκαν από την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Τέσσερις βαριά τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ένας ακόμα πολυτραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύργου, έχει διακοπεί και γίνεται από παρακαμπτήριους δρόμους.


 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.