Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκτός Κ.Ο. της ΝΔ θέτει ο Κ. Μητσοτάκης τον Μ. Σαλμά



O Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην επιτροπή με το ερώτημα της διαγραφής από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, με βάση την περίπτωση β) του άρθρου 20 και το άρθρο 21 του Κανονισμού Λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριο Σαλμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση της Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στις δώδεκα το μεσημέρι. Παράλληλα, η παραπομπή του κ. Σαλμά αφορά στην "αντικοινοβουλευτική ή αντικομματική ή αντισυναδελφική συμπεριφορά που προκαλεί σοβαρή ζημιά στο κόμμα ή σε άλλο βουλευτή".

Όπως αναφέρουν "γαλάζια" στελέχη, γενικά η κριτική είναι παραπάνω από καλοδεχούμενη στη Νέα Δημοκρατία. "Αντιθέτως, η επαναλαμβανόμενη διατύπωση κατηγοριών για ζητήματα που έχουν απαντηθεί αναλυτικά από την αρμόδια υπουργό στη Βουλή, είναι ευθέως αντίθετη με τις αρχές και τις αξίες της παράταξης και τον τρόπο λειτουργίας της κοινοβουλευτικής ομάδας μας. Επιπλέον, όταν κάποιος αντί να απευθύνεται στην αρμόδιο εισαγγελέα συνεχίζει να επαναλαμβάνει με τον ίδιο τρόπο αβάσιμες και αστήρικτες κατηγορίες χωρίς να παρουσιάζει κανένα απολύτως στοιχείο, τότε η συμπεριφορά αυτή εκτός από ανεπίτρεπτη είναι και ύποπτη", σημειώνουν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαλμάς, σε τηλεοπτικές εμφανίσεις των δύο τελευταίων ημερών, έκανε λόγο για φωτογραφικους διαγωνισμούς για κυλικεία των υπουργείων Υγείας και Πολιτισμού. Απάντηση, μάλιστα, είχε δώσει η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.