Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Δράση ενημέρωσης ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού



Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας και το Κέντρο Υγείας Αριδαίας , αναλαμβάνουν για άλλη μια χρονιά, τη διοργάνωση δράσης ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης , για  την   πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου (πρωινές ώρες) στην πλατεία Αθ. Σέτσκου  Αριδαίας,   το επιστημονικό προσωπικό του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και του Κέντρου Κοινότητας, σε συνεργασία με τους επαγγελματίες υγείας του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, θα ενημερώνουν τον πληθυσμό, για τη σημασία της πρόληψης, του καρκίνου του μαστού.
Επιπλέον η Πολιτεία τιμά τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, έτσι όπως θα ήθελε και εκείνη: με ένα ειδικό πρόγραμμα για την Πρόληψη του καρκίνου του μαστού, που φέρει το όνομά της.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ηλικίας 45 – 74 ετών που βρίσκονται στη χώρα μας και διαθέτουν ΑΜΚΑ  και ενσωματώνει την ψηφιακή τεχνολογία , προκείμενου να διευκολύνει τις γυναίκες να κάνουν τις εξετάσεις τους , εύκολα , άμεσα και δωρεάν. Οι δωρεάν εξετάσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα είναι οι εξής :
Εξέταση Ψηφιακής Μαστογραφίας για όλες τις γυναίκες – δικαιούχους
Υπερηχογράφημα (σε περίπτωση ευρήματος ή ανάγκης περαιτέρω διερεύνησης)
Κλινική εξέταση (σε περίπτωση ευρήματος)

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το σύνδεσμο:
Εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ proliptikes.gov.gr

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ
ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.