Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαρία Καρυστιανού από την Έδεσσα: Η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο είναι παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές (βίντεο)



Στη μεγάλη συναυλία, που έγινε στο Καλλιμάρμαρο προ ημερών, στη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη, αναφέρθηκε με ιδιαίτερη συγκίνηση, η Μαρία Καρυστιανού, στέλνοντας μηνύματα σε πολλές κατευθύνσεις.
Στην ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα, εκτός από την πρόεδρο του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023, μίλησε και η Ελένη Βασάρα η οποία έχασε την κόρη της, Αγάπη Τσακλίδου.
«Η συναυλία είχε μεγάλη επιτυχία και ανέδειξε με δύναμη και αγνότητα πολλά. Ανέδειξε όλα όσα φοβόντουσαν όσοι προσπάθησαν να την εμποδίσουν», σημείωσε με νόημα η κυρία Καρυστιανού.
»Δυόμιση εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τραγούδια αφιερωμένα στους δικούς μας. Είναι μία παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, απέναντι στον απίθανο κίνδυνο της λήθης και της αδράνειας», επισήμανε.
«Αισθάνομαι τη νεολαία να είναι κοντά μας να βρίσκει τη φωνή της απέναντι στη μεγάλη ατιμία και στο μαύρο μέλλον που της ετοιμάζουν», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, διαμηνύοντας ότι «διεκδικούμε ένα αληθινό κράτος δικαίου, πραγματική ανεξάρτητη και όχι χειραγωγούμενη δικαιοσύνη και ένα ασφαλές και αισιόδοξο μέλλον για μας και τις επόμενες γενιές».

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας, ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος», ο Σύλλογος Μικρασιατών ν.Πέλλας «Η Μπίγα», το Σωματείο Επαγγελματιών Εστίασης Έδεσσας και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Αιρετής Π.Ε. Πέλλας.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.