Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα Αριστερά Ν. Πέλλας: Προσυνεδριακός διάλογος και εκλογή συνέδρων



Στη ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ με το βλέμμα στραμμένο στη διεξαγωγή του Ιδρυτικού μας Συνεδρίου στις 7-10 Νοέμβρη, ξεκινούμε τον προσυνεδριακό διάλογο με στόχο να συγκροτήσουμε το καταστατικό του νέου μας Κόμματος, να διαμορφώσουμε τις προγραμματικές θέσεις και να εκφράσουμε τις πολιτικές αξίες που θα υιοθετήσει ο νέος φορέας στην προσπάθειά του για την ανασύνθεση της Αριστεράς.

Αφουγκραζόμαστε το κοινωνικό αίτημα για ανασύνταξη των προοδευτικών δυνάμεων που θα καταφέρουν να δώσουν εναλλακτική πρόταση κόντρα στη φιλελεύθερη πολιτική της Δεξιάς. Απευθυνόμαστε, λοιπόν, σε όλους τους πολίτες με συγκεκριμένες θέσεις που συντάχθηκαν στη συνεδρίαση του Προσωρινού Οργανωτικού της Νέας Αριστεράς και τους καλούμε σε διάλογο μέχρι τις 3 Νοεμβρίου που θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων για το Ιδρυτικό μας Συνέδριο.

Ιδιαίτερα και στο όνομα των κοινών μας αγώνων, καλούμε τους αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες, που έκπληκτοι παρακολουθούν τη γελοιοποίηση και τον εκφυλισμό του κόμματος που στήριξαν τόσα χρόνια και απογοητευμένοι είτε παραμένουν εγκλωβισμένοι για συναισθηματικούς λόγους σ’ αυτό είτε οδηγούνται στην αποστράτευση, να συνταχθούν με τη Νέα Αριστερά, το νέο σπίτι που θα στεγάσει τον κόσμο της Ανανεωτικής και Ριζοσπαστικής Αριστεράς, τους αγώνες, τις ελπίδες και τις προσδοκίες του.

Νέα Αριστερά Ν. Πέλλας

Στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διαδικασιών θα γίνονται ταυτόχρονα εγγραφές νέων μελών στη Νέα Αριστερά. Ειδικά στην ΠΕ Πέλλας για ενημέρωση και εγγραφή νέων μελών θα λειτουργούν τα γραφεία του Κόμματος καθημερινά 19:00-21:00 στα Γιαννιτσά (στον πεζόδρομο, Ελ. Βενιζέλου 83, 1ος όροφος) και στην Έδεσσα (απέναντι από το πάρκο «Σπηλιά», Σοφοκλέους 4, ισόγειο).

Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ οργανώνεται για να εκφράσει τα αιτήματα του προοδευτικού κόσμου για την οικονομία, την ανάπτυξη, τα δικαιώματα, το περιβάλλον, την ειρήνη που πρέπει διεκδικηθούν με όρους ισότιμους για όλους, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς αδικίες για τους πολλούς, χωρίς κέρδη για τους λίγους.

• Στη ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ δομείται η εναλλακτική πολιτική αντιπρόταση στο νεοφιλελευθερισμό...

• Με τη ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ η πολιτική επιστρέφει…
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.