Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιβωτός του Κόσμου: Την ενοχή του πατέρα Αντωνίου πρότεινε η εισαγγελέας



Να κηρυχθεί ένοχος ο πατήρ Αντώνιος Παπανικολάου για πέντε επιμέρους πράξεις πλημμεληματικού βαθμού που περιγράφονται στο κατηγορητήριο και να απαλλαγεί από τις υπόλοιπες κατηγορίες ζήτησε η Εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

«Ο λόγος του ήταν νόμος! Είχε κυρίαρχο ρόλο και άποψη καθοριστική στην Οργάνωση ο πατέρας Αντώνιος», ανέφερε η εισαγγελέας Έδρας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου που ζήτησε την ενοχή του ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου ως ηθικού αυτουργού σε συγκεκριμένες κακοποιητικές συμπεριφορές.

Οι κατηγορίες αφορούν σε καταγγελίες για πρόκληση σωματικών βλαβών από τιμωρίες που φέρονται να προκάλεσαν επτά πρώην υπάλληλοι της Κιβωτού σε φιλοξενούμενα παιδιά εν γνώσει του ιδρυτή της Κιβωτού.

Η εισαγγελική λειτουργός πρότεινε την ενοχή ακόμα πέντε πρώην υπαλλήλων των δομών του Βόλου και της Χίου για επί μέρους πράξεις, ενώ ζήτησε να απαλλαγούν λόγω αμφιβολιών όλοι οι κατηγορούμενοι για καταγγελίες που αφορούν δομές της Κιβωτού σε Αθήνα, Καλαμάτα και Ιωάννινα.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 21 Οκτωβρίου, οπότε αναμένονται οι αγορεύσεις των συνηγόρων προς υποστήριξη της κατηγορίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Υπενθυμίζω απλά, ότι στα πλαίσια του ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, τις πρώτες ΑΜΕΣΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ που επέλεξε ο πρωθυπουργός ως CEO ενός κράτους - επιχείρηση ήταν η Ε.Υ.Π. και τα ασυνόδευτα ανήλικα. Το γεγονός επίσης ότι απενεργοποιούσε τα ίχνη του πρωθυπουργικού αεροσκάφους της Π.Α. σε ταξίδια του στην Αίγυπτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.