Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στ. Φουντουκίδης: ''Συνεχίζουμε την πορεία μας με την ίδια αποφασιστικότητα και αφοσίωση...''



Δήλωση του Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την εκλογή της νέας Δημοτικής Αρχής


Ένας χρόνος συμπληρώθηκε, από τις δημοτικές εκλογές, οπότε οι δημότες ανέδειξαν τον Στάθη Φουντουκίδη στο αξίωμα του Δημάρχου Πέλλας και την παράταξη «Μέλλον Δημιουργίας» στη Δημοτική Αρχή.

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την εκλογή του ο Δήμαρχος Πέλλας δήλωσε:
"Αγαπητοί συμπολίτες
Πέρασε ένας χρόνος από τις δημοτικές εκλογές και την περήφανη νίκη που έδωσαν οι πολίτες του Δήμου Πέλλας στην παράταξή μας.
Η νέα δημοτική αρχή ανέλαβε τα καθήκοντά της πριν από 10 μήνες και ξεκίνησε με σχέδιο, πίστη και πολλή δουλειά να "χτίζει" το δημιουργικό μέλλον του Δήμου μας. 
Εγώ και οι συνεργάτες μου συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε καθημερινά για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας, πιστοί στις αρχές μας, προσηλωμένοι στους στόχους μας, με μοναδικό μας μέλημα ένα "Μέλλον Δημιουργίας" για το Δήμο μας.
Κατά τη διάρκεια αυτού του πρώτου έτους της θητείας μας, κάναμε παρεμβάσεις, αναλάβαμε πρωτοβουλίες, συμμετείχαμε σε δράσεις και επιδιώξαμε να υλοποιήσουμε έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στον Δήμο μας.
Ευγνωμοσύνη και ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και σας καλώ να είστε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια ανάταξης του Δήμου μας. Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε την πορεία μας με την ίδια αποφασιστικότητα και αφοσίωση.
Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με διαφάνεια και λογοδοσία, συνεργαζόμενοι με τους φορείς, τους συλλόγους και φυσικά, όλους εσάς.
Με τη δική σας στήριξη και συμμετοχή, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να χτίσουμε έναν Δήμο που θα είναι πρότυπο για τις επόμενες γενιές."

Με εκτίμηση,
Στάθης Φουντουκίδης
Δήμαρχος Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.