Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο Κιλκίς το πιο επιτυχημένο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής (φωτο)



Το Κιλκίς έκοψε πρώτο το νήμα κατακτώντας τον τίτλο του πιο επιτυχημένου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής στην ιστορία της διοργάνωσής του! Στην έδρα του Ιππι-κού Ομίλου Κιλκίς συγκεντρώθηκαν το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου οι εθνικές αθλητικές απο-στολές της Ελλάδας, της Κροατίας, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας, με την τελευταία να αναδεικνύεται σε χρυσή βαλκανιονίκη των αγώνων.
Την έναρξη του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής και των διεθνών του αγώνων κήρυξε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης με αναφορές στις αξίες του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας που υπηρετεί η αθλητική εκδήλωση και αφού ευχαρί-στησε τους συνδιοργανωτές για την επιλογή του Κιλκίς, ως χώρου φιλοξενίας της βαλκανι-κής συνάντησης, πρότεινε να υπάρξει και συνέχεια, ώστε να δημιουργηθεί μια επιτυχημένη παράδοση ιππικών διοργανώσεων στην περιοχή μας. Ευχήθηκε, τέλος, την ευόδωση των προσπαθειών των αθλητών στους αγώνες ιππασίας. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόε-δρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας Κωνσταντίνος Καρακασίλης.
Στην ιππική διοργάνωση προστέθηκε, για πρώτη φορά φέτος, η κατηγορία του Βαλκανικού Κυπέλλου για έφηβους και νέους ιππείς με σημαντικές διακρίσεις της χώρας μας, ενώ στο τέλος των αγώνων η βαλκανική σημαία παραδόθηκε στη Ρουμανία, η οποία θα διοργανώ-σει το επόμενο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.
Τη διοργανωτική μέριμνα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής είχαν ο Δήμος Κιλκίς, η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς. 







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.