Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων Σκύλων Γιαννιτσών: Γνωστή επιθετική αγέλη αδέσποτων στην πόλη



Από το Δημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων Σκύλων Γιαννιτσών του Δήμου Πέλλας γίνεται γνωστό ότι:

"Τους τελευταίους μήνες στην πόλη των Γιαννιτσών υπάρχουν επιθέσεις από την αγέλη 5-8 σκύλων (φωτογραφίες). Τις τελευταίες ημέρες, 11,12,13/10) επιτίθενται και δαγκώνουν κάθε βράδυ από 3 άτομα, σε ώρες που κυκλοφορεί πολύς κόσμος κυρίως νεολαία,  7 εως  11 μμ. Συνολικά οι επιθέσεις έχουν ξεπεράσει τις 15.

Το συνεργείο περισυλλογής του Δήμου, κάνει καθημερινές υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη σύλληψή τους, όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου και όχι μόνο τις εργάσιμες μέρες.

Ζητήθηκε εγγράφως οδηγία και βοήθεια από ΔΑΟΚ, Δασαρχείο, ΑΡΚΤΟΥΡΟ, Υπουργείο.

Έχουν δοκιμαστεί διάφορες μέθοδοι αλλά δεν κατέστη δυνατή ή σύλληψή τους. Επίσης, προσέλαβε (σ.σ. ο Δήμος) συνεργείο από τη Θεσσαλονίκη με ειδικές γνώσεις, εκπαίδευση, εργαλεία και μέσα με τα ίδια αποτελέσματα. Μάλιστα χαρακτήρισαν ως ζώα με συμπεριφορά παντελούς άρνησης προσέγγισης και αποδοχής τροφής, επειδή σιτίζονται καθημερινά από φιλόζωους και αρνούνται την τροφή των περισυλλογέων. 

Γι αυτό ζητούμε ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΤΑΙΖΕΙ, αν θέλει να βοηθήσει να επικοινωνήσει με το γραφείο του Δήμου 2382025240 και adespota@giannitsa.gr

Τέλος, παρακαλούμε τους πολίτες να είναι υποψιασμένοι για την επιθετικότητα κυρίως στην περιοχή του πάρκου του πνευματικού κέντρου, τέρμα Κολοκοτρώνη,  πάρκο Αγίας Αικατερίνης και 2ο  δημοτικό σχολείο, ιδίως από τις 8μμ έως ξημερώματα.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τους εμμονικούς και "άρρωστους" "φιλόζωους" μαζέψτε! Αυτοί δημιουργούν όλα τα προβλήματα και βάζουν πιο κάτω από τα σκυλιά την ανθρώπινη ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί όταν πας στη δουλειά σου να χάνεις φαιά ουσία μην σου ορμήξουν αντι να χάνουν άλλοι φαιά ουσία? Αντί να φοβάμαι εγω ας φοβάται ο άλλος καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τους φιλοζωους μαζί με τα αδέσποτα σκυλιά στο ίδιο κλουβί να τους βάλουν Να ησυχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.