Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στέφανος Κασσίδης-Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου: Παρόν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Έδεσσας



Κασσίδης Στέφανος: «Η παρουσία μας εδώ, στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της Έδεσσας, συμβολίζει την ανάγκη για συλλογικότητα και προοπτική». 

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας με το συνδυασμό "Επιμελητηριακή Ανανέωση", κ. Στέφανος Κασσίδης, συμμετείχε σήμερα στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 112η επέτειο από την απελευθέρωση της Έδεσσας, συνοδευόμενος από συνεργάτες του.
Ο κ. Κασσίδης παρευρέθηκε στη Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, καθώς και στην επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης. Επίσης, παρακολούθησε την παρέλαση αναπήρων πολέμου, μαθητών, προσκόπων και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Μετά την ολοκλήρωση των επίσημων εκδηλώσεων, ο κ. Κασσίδης επισκέφθηκε την αγορά της Έδεσσας, όπου συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες, συζητώντας για τις ανάγκες και τα προβλήματα της τοπικής αγοράς.
Ο κ. Κασσίδης δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον νέο Βοηθό Επίσκοπο της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, Στέφανο Δέβρελη, υγεία και δύναμη για το ποιμαντορικό έργο που αναλαμβάνει.
«Η παρουσία μας εδώ, στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της Έδεσσας, συμβολίζει την ανάγκη για συλλογικότητα και προοπτική. Η επικοινωνία μας με τους πολίτες και τους επαγγελματίες είναι ουσιαστική, καθώς οι ανάγκες της αγοράς απαιτούν μία ισχυρή και διεκδικητική φωνή στο Επιμελητήριο Πέλλας», δήλωσε ο κ. Κασσίδης.
Ο κ. Κασσίδης θα συνεχίσει τις επισκέψεις του στις αγορές των άλλων περιοχών της Πέλλας, προγραμματίζοντας συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες και επαγγελματίες, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.
Τέλος, υπάρχει ενθουσιασμός στο στρατόπεδο του συνδυασμού "Επιμελητηριακή Ανανέωση" μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου, καθώς τα περίπου 180 άτομα που περιλαμβάνονται σε αυτό δίνουν ένα ισχυρό προβάδισμα έναντι του συνυποψηφίου, ο οποίος έχει καταθέσει ψηφοδέλτιο με 120 άτομα.
Πληροφορίες 6944461178 ή στο e-mail epane2024@gmail.com.
Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι έχει δημιουργηθεί και ομάδα στο Facebook για τον συνδυασμό που βρίσκεται στο σύνδεσμο: https://www.facebook.com/profile.php?id=61566268468768

Επιμελητηριακή Ανανέωση
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.