Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΝΕ ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Πέλλας: '''Όλοι μαζί ενωμένοι για μια νέα μεγάλη Αλλαγή''



Όλοι Μαζί Ενωμένοι!
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής για την ανάδειξη Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό ήταν για μία ακόμα φορά η μαζική και αθρόα συμμετοχή των πολιτών. 
Πάνω από 303 χιλιάδες μέλη και φίλοι του Κινήματος στον πρώτο γύρο, και 213 χιλιάδες στον δεύτερο, προσήλθαν στις κάλπες και έδωσαν δυναμικό παρών.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους για τον προεκλογικό τους αγώνα, που με το ήθος τους και τον πλουραλισμό ιδεών τους συνέβαλαν καθοριστικά στην καθομολογούμενη επιτυχία της διαδικασίας αυτής. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, Νίκο Ανδρουλάκη, για την επανεκλογή του. Επιπλέον, ξεχωριστή μνεία οφείλουμε στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών για την άοκνη προσπάθεια και την συμβολή τους στην άρτια διεξαγωγή των εκλογών.
Χρέος μας τώρα είναι, όλοι μαζί ενωμένοι να συνθέσουμε και να αναδιατάξουμε τις δυνάμεις μας, καθώς διαμορφώνονται οι κοινωνικές συνθήκες για μια νέα μεγάλη Αλλαγή. Με εχέγγυο την πολιτική ωριμότητα που δείξαμε καθ’ όλη την διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών, καλούμαστε με συστηματική δουλειά, αξιόπιστες προτάσεις και ενότητα, να πιάσουμε ξανά από την αρχή το νήμα της εμπιστοσύνης με την κοινωνία!
 
Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.