Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης επιβεβαίωσε ότι ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης θα ανακοινωθεί σήμερα Παρασκευή.
Ο κ. Μαρινάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε ότι με τον ανασχηματισμό πρέπει να σταλεί ένα μήνυμα στους πολίτες ότι υπάρχουν πολλά να γίνουν τα επόμενα δύο χρόνια σε πολλά πεδία της κυβερνητικής πολιτικής.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέφυγε να μπει σε ονοματολογία, τονίζοντας ότι ούτε ο ίδιος γνωρίζει τις αλλαγές, είπε πάντως ότι σημασία δεν έχουν τόσο τα πρόσωπα που υπηρετούν στους υπουργικούς θώκους, αλλά οι πολιτικές που πρέπει να υπηρετούνται.
0 comments:
Δημοσίευση σχολίου
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.