Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη



Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική Μακεδονία, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν κατά τόπους στα ορεινά. Μετά το μεσημέρι ο καιρός βαθμιαία θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 12 βαθμούς Κελσίου. 
Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί τοπικά παγετός στη δυτική Μακεδονία. Νεφώσεις με τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη και σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. 
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.