Συνελήφθη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας
Με την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθη το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου μία 45χρονη που σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται ως καθαρίστρια στη Βουλή, επειδή κόλλησε μία σερβιέτα πάνω στο φυλάκιο του εύζωνα δίπλα από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Όπως αναφέρει το Newsbeast.gr , στη συνέχεια η 45χρονη με έναν μαύρο μαρκαδόρο προσπάθησε να γράψει κάποιες λέξεις πάνω στο ίδιο φυλάκιο, με τον επόπτη των ευζώνων να προσπαθεί να την αποτρέψει, καταφέρνοντας τελικά να την διώξει. Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί καθώς με τον ίδιο μαρκαδόρο πήγε στα σκαλιά κάτω από το φυλάκιο και κατάφερε να γράψει τη λέξη «Γ…» και κάποιες άλλες συλλαβές.
Επί τόπου έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που τη σταμάτησαν και της πέρασαν χειροπέδες, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για «φθορά ξένης ιδιοκτησίας» και τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη.
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.