Αναχώρησε για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που διεξάγεται 21-23 Μαρτίου στην Λάρνακα της Κύπρου ο Εδίρνελης Άγγελος μαζί με τις προπονήτριες του Αγγελική και Αντωνία Αλμπάνη .
Έπειτα από την Πανελλήνια πρόκριση ο Άγγελος αγωνίζεται την Παρασκευή 21/3 και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία U14 -52 κιλά .
Όπως πέρσι για πρώτη φορά προκρίθηκε σε Παγκόσμιο και έδωσε ό,τι καλύτερο είχε , έτσι και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προκρίνεται σε τόσο μεγάλη διοργάνωση και σίγουρα θα αγωνιστεί με θάρρος . Η περιπέτεια τώρα μόλις ξεκινάει !!!
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Άγγελος ,στις δασκάλες του και σε όλη την Ελληνική αποστολή .
#AtromitosFamilyTeam #HellasJujitsu
0 comments:
Δημοσίευση σχολίου
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.