Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΑΣ Νάουσα - Αλμωπός 0-0 (φωτο&βίντεο)


Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Στο μηδέν έμειναν οι πρωτοκλασάτες ομάδες του ομίλου στην 2η αγωνιστική των μπαράζ στον μεταξύ τους αγώνα της Τετάρτης υπό το βλέμμα των 1000 περίπου φιλάθλων που κατέκλυσαν το ΔΑΚ Νάουσας.
Ισάξιες και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας χωρίς όμως να το πετύχουν παρόλο που δημιούργησαν καλές φάσεις στα καρέ και των δύο ομάδων. Το πρώτο ημίχρονο δεν δρέπει δάφνες ευκαιριών αφού το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό κυρίως στον χώρο του κέντρου με κορυφαία στιγμή την κεφαλιά του Καπουσούζη στο 20' που πήγε άουτ. Στο 40' σουτ του Λαμπριανίδη από πλάγια πάει μόλις άουτ.

Στο 50' ο κορυφαίος πορτιέρο Τόλης Αποστόλου είπε όχι σε δυνατό σουτ του Ουέλιγκτον. Στο 80' σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Ουέλιγκτον ο Αποστόλου διώχνει πολύ δύσκολα σε κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στιο 84' ο Αποστόλου λέει όχι για μια ακόμη φορά στο χλιαρό σουτ του  Βραζιλιάνου της Νάουσας Ουέλι Ουέλιγκτον.
Στο 86' ο Καραδήμος έχασε μοναδική διπλή εύκαιρα από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα όταν στο πρώτο απέκρουσε ο Χατζηιωακειμίδης και στην επαναφορά το σουτ πήγε μόλις άουτ. Στο 87' κορυφαία ευκαιρία για τον Αλμωπό όταν σε σέντρα του Καπουσούζη από πλάγια αποδέκτης έγινε ο Χρήστος Καραγιάννης που με δυνατή κεφαλιά απείλησε προς στιγμήν τα δίχτυα των γηπεδούχων αλλά ο έμπειρος πορτιέρο σταμάτησε την πορεία της μπάλας.

Άριστη η τριπλέτα των Ζούγρα, Τζιουβάρα, Παπαδόπουλου ΣΔ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Βαγγέλης Ντίσιος): ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, Ζούρκος,  Περηφανόπουλος, Ηλιάδης, Μουσικάκης, Αβραμόπουλος, Συμπεθέρης (60' Παπατάνος), Λαμπριανίδης ΜΟΥΡΙΚΗ (82' Βλαχοδήμος), Σαρηγιαννίδης, ΟΥΕΛΙΓΚΤΟΝ (85' Καφές).
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Ελευθερίου Θ. Καλαϊτζίδης, ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, Σκέντος (30' Μπογδάνης), Ελευθεριάδης Γ. Καπουσούζης,  Κοβάτσης (80' Καραδήμος), ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, Προβατίδης, Παπαδόπουλος (65' Καμπάνης)
Δηλώσεις προπονητών

Γιώργος Τυριακίδης (Αλμωπός Αριδαίας)
"Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας και των δύο ομάδων. Είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι. Μπορώ να πω ότι όταν ξεκινήσαμε δεν ήμασταν καλοί, δεν κρατούσαμε την μπάλα και δεν είχαμε καλή κυκλοφορία. Είχε μια ελαφριά υπεροχή η Νάουσα. Σε κάποια στιγμή θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί  χωρίς να έχουν δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία. Νομίζω ότι τη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος την είχαμε εμείς με την κεφαλιά του Καπουσούζη. 
Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα πράγματα ώστε να είναι πιο κοντά οι γραμμές μας και να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα γιατί ξέραμε ότι οι αντίπαλοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Είχαμε ένα διάστημα κενό στο όποιο ο αντίπαλος θα μπορούσε να προηγηθεί, αλλά στο τέλος είχαμε εκι εμείς άτυχες φάσεις στις οποίες θα μπορούσε να μπει το γκολ. Ήταν ένα ματς το όποιο θα μπορούσε να καταλήξει και στις δύο πλευρές. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Για εμάς είναι πιο σημαντικό γιατί δεν παύει να είναι ένα αποτέλεσμα εκτός έδρας και το σημαντικό είναι ότι δεν χάσαμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή μέσα στο Στρατώνι."

Βαγγέλης Ντίσιος (ΦΑΣ Νάουσας) 
"Δυνατό παιχνίδι αντάξιο της φήμης και των δύο ομάδων. Είχαμε κι εμείς ευκαιρία είχε εξίσου και η ομάδα της Αριδαίας. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα της ισοπαλίας. Απλά το θέμα είναι ότι είμαστε στο 0-0 στην έδρα μας. Πρέπει στα επόμενα παιχνίδια στην έδρα μας να κερδίσουμε και ότι μπορέσουμε περισσότερο  να πάρουμε στα εκτός έδρας."

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα μέσα από την κάμερα του karatzova.com:
Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:
Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ζάρο ποιότητα, Καραγιάννης πύραυλος,Καπου βολίδα.Πολλές δυνάμεις ο Γιώργος Ελευθεριάδης και μορφή ο Τόλης.Βαγγέλης κορυφαίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλύτερη ομάδα ο Αλμωπός.Έχει μεγάλο βάθος, ενώ η Νάουσα δεν είχε και καλή ψυχολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν έπεισε η Νάουσα.Πιο ομάδα η Αριδαία.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.