29.11.16

Τραγωδία: Γιαννιτσιώτισσα φοιτήτρια έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας


Ο λόγος για νεαρή κοπέλα, 22 ετών από τα Γιαννιτσά, η οποία υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε χθες βράδυ από τον ένατο όροφο φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  στην οδό Λέοντος Σοφού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 
Μετά την πτώση της, η νεαρή κοπέλα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. 
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό με τις αστυνομικές αρχές να εξετάζουν τα αίτια και τις συνθήκες της πτώσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.