728x90

Νέο κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει τη χώρα το Σάββατο

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το Σάββατο, με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα με σποραδικές καταιγίδες.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά - ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας (κατά τόπους πυκνές στα κεντρικά και νότια), της Εύβοιας και από το βράδυ στα ορεινά της Κρήτης. 

Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις, με την ίδια ένταση, όμως στα πελάγη τοπικά θα φθάσουν τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση. Παγετός, κατά τόπους ισχυρός, αναμένεται στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code