Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σωματείο Εστίασης Πέλλας: Τραγελαφικό το μέτρο που κλείνει τα καταστήματα τα μεσάνυχτα και γεμίζει τα πάρκα...


"Χαριστική βολή σε ένα ήδη αρρωστημένο (τριτοκοσμικό) σχεδιασμό που έχει γίνει με μεγάλη προχειρότητα και με πρόστιμα μαμούθ που αντιστοιχούν σε χώρες με μεγάλο βιοτικό επίπεδο", χαρακτηρίζει τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν στην εστίαση, το Σωματείο Εστίασης Πέλλας, με ανακοίνωση- ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (fb).
"Ελπίζουμε το τραγελαφικό μέτρο που κλείνει τα καταστήματα στις 00:00 και γεμίζει τα πάρκα, τις παραλίες, τα κτήματα, κτλ ,να κρατήσει μόνο για δέκα μέρες", σημειώνουν χαρακτηριστικά οι καταστηματάρχες της Πέλλας στο χώρο της εστίασης. 
Η ανακοίνωσή τους αναλυτικά έχει ως εξής:
"Δυστυχώς, τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν στην εστίαση ήταν η χαριστική βολή σε ένα ήδη αρρωστημένο (τριτοκοσμικό) σχεδιασμό που έχει γίνει με μεγάλη προχειρότητα και με πρόστιμα μαμούθ που αντιστοιχούν σε χώρες με μεγάλο βιοτικό επίπεδο. Ένας κλάδος με τόσο μεγάλη ιστορία έχει μπει στην απομόνωση. Η στοχοποίηση του κλάδου και η οικονομική αφαίμαξη έχει οδηγήσει πολλούς επαγγελματίες στην οικονομική εξαθλίωση. Το μέλλον είναι αβέβαιο και τα μέτρα ενίσχυσης ανύπαρκτα. Όσες φορές και να επιδείξαμε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλαδος, όσες φορές και να ζητήσαμε την στήριξη πήραμε μόνο υποσχέσεις. Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Κυβέρνηση και πολιτεία πρέπει να αντιληφθούν άμεσα την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις επιχειρήσεις, στις οικογένειες και στους εργαζόμενους, που ζουν από τον κλάδο και εάν πραγματικά ενδιαφέρονται, να ανακοινώσουν άμεσα μέτρα στήριξης, έμπρακτα, χωρίς περιορισμούς και κριτήρια. 
Ελπίζουμε το τραγελαφικό μέτρο που κλείνει τα καταστήματα  στις 00:00 και γεμίζει τα πάρκα, τις παραλίες, τα κτήματα, κτλ ,να κρατήσει μόνο για δέκα μέρες. 
ΥΓ1. Τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊο πρέπει να είναι ατομική ευθύνη του καθενός ξεχωριστά. Μόνο εάν συμβεί αυτό θα υπάρξει αποτέλεσμα. Είναι το μοναδικό μήνυμα που θα πρέπει να περάσετε και μόνο έτσι θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. 
<<ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ>>
ΥΓ2. Ο κόσμος πίστεψε, εφάρμοσε και γονάτισε οικονομικά στο πρωτο κύμα. Αυτή την στιγμή λέει μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Δώστε λύσεις στο πρόβλημα όχι με αυταρχικό και αλαζονικό τρόπο.
ΥΓ3. Είμαστε μαζί σας σε αυτό τον πόλεμο, μην μας αντιμετωπίζετε σαν εχθρούς."

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. σωστα, αντι να γεμιζουν τα παρκα αφησε τους τον ενα πανω στον αλλο στα μαγαζια μπας και βγαλουμε και εμεις κανενα φραγκο, θα ελεγε καποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καποιοί από εσάς στο σωματείο που γεμίζατε τα μαγαζιά σας και δεν τηρούσατε τα μέτρα, πήρατε στο λαιμό σας και τους υπόλοιπους που τα τηρούσαν, όποτε σταματήστε τις χαζόανακοινώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο το ταλαρο σκέφτεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στα πάρκα δεν απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις , πάνω απο κάποιο αριθμό ατόμων ; Άρα εδώ δεν κάνει σωστά τη δουλειά της η Αστυνομία!είναι υποχρεωμένη να τους απομακρύνει, έστω και με συλλήψεις! Κι αφήστε τις εξυπνάδες! Αυτή την ώρα πέρνα απο τα ουζερί, τα περιφερειακά, εκτός κέντρου και βρες ενα σερβιτόρο ,ήτε , ψήστη να φοράει μάσκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν κάνατε σωστά την δουλειά σας δεν θα είχατε πρόβλημα στην εδεσσα σε γνωστό καφε τις μάσκες τις είχαν στο λαιμό και αν... μετά το κρούσμα που είχαν τις φορούσαν σαν χειρουργοι και καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να παραμείνουν ανοιχτά τα μαγαζιά εστίασης αλλά με τις απαραίτητες αποστάσεις! Γιατί όντως αυτά τα μέτρα που πήραν δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα τις πανδημίας! Αλλά αυτά τα μέτρα μας εξοντώνουν εμάς τους ιδιοκτήτες εστίασης! Και μαζί με εμάς θα μείνει πολύς κόσμος άνεργος! Και κλάδοι που συνεργάζονται μαζί μας και είναι πάρα πολλοί! Οπότε προσέχετε τι περαιτέρω θα πράξετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μονος σωστος απο ολους σας

      Διαγραφή
    2. Αυτό σε έκαναν που έγραψες αποστάσεις και μάσκες αλλά εσείς δεν κρατούσαμε ούτε τα προσχήματα, εσείς φταίτε, μπορεί μερικοί να έκαναν σωστά την δουλειά τους αλλά η πλειονότητα τα έκανε μαντάρα

      Διαγραφή
  7. Λείπει το Υστερόγραφο 4 στο οποίο θα έπρεπε να μας πείτε ως σύλλογος πόσα καταστήματα καταγγέλθηκαν γιατί μετά μετά από τις συστάσεις σας εξακολουθούσαν να μην τηρούν κανένα μέτρο (γιατί υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις) και σήμερα την πληρώνουν και όσοι επαγγελματίες ήταν σωστοί και τηρούσαν τα μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Πού είναι ο παπάρας Σταμενίτης που μας υποσχέθηκε σε τηλεδιάσκεψη τον Μάιο οτι θα μας στηρίξει ,μάλλον ήταν
    φανφάρες, για το θεαθήναι,προφανώς εννοούσε τα μέτρα εξόντωσης. Μαυρο στον μαυρογιαλούρο Σταμενίτη που μας κορόιδεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολύ σωστά να κλείσουν τα καταστήματα άλλα και οι αγρότες να μην πάνε στα χωράφια να σαπίσουν τα προϊόντα οποίος θα πηγαίνει να συλλαμβάνεστε οι τι δημόσιοι υπαλληλιών να πάρουν άνευ αποδοχών να δούμε μετά θα μας-σας αρέσει καλύτερα να φέρετε την επταετία έτσι που λέτε κλείσιμο καταστημάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κ πριν να κλείσουν τα καταστήματα πάλι είχε κίνηση στα πάρκα... Τι θέλετε να αποτρέψετε την κυκλοφορία κ στα σπίτια μας κόσμο θα καλούμε... Άντε κόψτε λάσπη... Γιατί μας τα κάνατε τσουρέκια... Συνέχεια παράπονα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλοι επιχειρηματίες θα θελα να ξέρω αν όλοι αυτοί οι ανώνυμοι λαυροι εραστές της προσωπιδας ( " μάσκας') κατανοούν την οικονομική καταστροφή που οδηγείται η πατρίδα μας από τον παραλογισμό που ζούμε. Στο βωμό δηλαδή της λεγόμενης επιβίωσης όπως τα άλογα ζώα στάχτη και μπουρμερη να γίνει ο πατρίδα... Δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο από συγγνώμη ... Κυριάκος Κωφιδης ( δημόσιος υπάλληλος)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.