Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπάγερν Μονάχου



Μετά από 7 χρόνια (2013) η Μπάγερν επέστρεψε ξανά στον ευρωπαϊκό «θρόνο». Η ομάδα του Μονάχου στέφθηκε για 6η φορά στην Ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης(ισοφάρισε σε τίτλους την Λίβερπουλ), επικρατώντας με 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν στον μεγάλο τελικό του Champions League, που διεξήχθη στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας. 
Πριν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα και συγκεκριμένα στο 59΄από εξαιρετική σέντρα του Κίμιχ, ο Κομάν εντελώς αμαρκάριστος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν (1-0) σκορ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)
Κίτρινες: Παρέδες, Τιάγκο Σίλβα, Κουρζάβα, Νεϊμάρ - Ντέιβις, Γκνάμπρι, Σίλε

ΠΑΡΙ ΣΖ (Τόμας Τούχελ): Νάβας, Κέρερ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπέμπε, Μπερνάτ (80΄ Κουρζάβα), Μαρκίνιος, Παρέδες (65΄ Βεράτι), Ερέρα (72΄ Ντράξλερ), Νεϊμάρ, Ντι Μαρία (80΄ Τσούπο-Μότινγκ), Μπαπέ.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Χανς-Ντίτερ Φλικ): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ (25΄ Σίλε), Αλάμπα, Ντέιβις, Γκορέτσκα, Τιάγκο, Κομάν (68΄ Πέρισιτς), Μίλερ, Γκνάμπρι (69΄ Κουτίνιο), Λεβαντόφσκι 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.