Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καρασμάνης: Να καλυφθούν όλα τα κενά εκπαιδευτικών σε ειδικά σχολεία, τμήματα ένταξης και παράλληλης στήριξης


Σε επικοινωνία που είχε προχτές ο Γιώργος Καρασμάνης με τους αρμοδίους του Υπουργείου Παιδείας, ζήτησε να στελεχωθούν επαρκώς τα Ειδικά Σχολεία και τα Τμήματα Ένταξης, αλλά και να καλυφθούν όλα τα κενά παράλληλης στήριξης με αναπληρωτές από την Α΄ Φάση προσλήψεων, επισημαίνοντας ότι η παρουσία των εκπαιδευτικών στο πλευρό των μαθητών από την αρχή της σχολικής χρονιάς θα συντελέσει στη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τα παιδιά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Μας δουλεύει; Έχει βγει η πρώτη φάση και δεν έχουν καλυφθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ! ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΥΓΕΙΑ! ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ! ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΜΑΘΗΤΩΝ 17 ΑΤΟΜΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΝΗΜΑΤΑ ΜΕ 2 ,4 ΕΙΤΕ 8 ΜΑΘΗΤΕΣ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ! ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ 25 ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝ 10 % , ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΛΧΗΜΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΤΩΝ 17 ΑΤΟΜΩΝ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΙ ΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ; ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΠΩΣ ΒΡΗΚΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ.
    ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΙΕΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΡΟΜΑΖΕΙ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΑΛΛΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ.
    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΠΟΣΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρε κύριε Γιώργο μάζεψε πρώτα αυτούς που είναι στα γραφεία αυτούς που ειναι αποσπασμένοι και μετά κάνε προσλήψεις να δεις που δεν θα χρειαστεί.και εμείς μαζί σου θα είμαστε...δύο ελεύθεροι επαγγελματίες που ο ένας έκλεισε το μαγαζί του.και εγώ που δεν θα αντέξω για πολύ.εχω απολύσει και δύο άτομα δε είναι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Εσείς που σχολιάζετε,μάλλον έχετε πλήρη άγνοια των προβλημάτων, φίλη μου που
    τα 2 τελευταία χρόνια ,φιλούσε κατουρημένες ποδιές, σήμερα την ανακοίνωσαν ότι το παιδί της θα έχει απο την πρώτη μέρα παράλληλη στήριξη .Όποιος είναι έξω τον χορό πολλά τραγούδια ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρ Γιώργο 75 εγινε και τα 28 απο αυτα βουλευτης
    φτανει πια ασε και κανεναν αλλον νεο να παρει σειρα
    πρεπει να εχεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου
    παιξε λιγο με τα εγγονακια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά από δύο τετραετίες θα είναι στα 75,και στα 28 χρόνια βουλευτής στο τέλος του 24 ,όσο για το μεγάλη ιδέα ,όλοι γνωρίζουμε την σεμνότητα και το ήθος.Όσο ο Θεός το επιτρέπει και ο λαός τον θέλει όπως ο ίδιος λέει, θα είναι στις επάλξεις.Μην βιάζεσαι κάνε υπομονή ,έχει ο Θεός.

      Διαγραφή
  7. Να πάτε στα γραφεία τους στην Έδεσσα να δείτε τι γίνεται εκεί στοιβαγμένοι ο ένας πανω στον άλλον είναι.μηλανε για προσλήψεις ντροπη.ντροπη. ντροπή....,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασχαλίδης Παναγιώτης27 Αυγούστου 2020 στις 10:54 π.μ.

    Φιλαράκι την πόρτα για την σειρά των νέων την άνοιξε διάπλατα σε αυτές τις εκλογές,πού το είδες σε ενέργεια βουλευτή να τον βάζουν άλλους τέσσερις απο την πόλη των Γιαννιτσών και αυτός να μην αντιδρά. Στο χέρι του ήταν να σήκωσει το τηλέφωνο ,δεν το έκανε.Ξερεις πολλούς βουλευτές να σκέπτονται έτσι και να μην αντιδρούν. Αφησέ τους νέους να μπούνε ,ο λαός βλέπει κρίνει τις συμπεριφορές όλων.Εσύ νέε μου που ενδιαφέρεσαι για τους νέους να πάρουν σειρά, εάν ήσουν ο μοναδικός βουλευτής,είμαι βέβαιος δεν θα το επέτρεπες αυτό που έγινε σε βάρος του .Θελει να κοιμάται με την συνείδηση του όπως λέει καθαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.