Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγάθη Μακρίδου: Επιτακτική η ανάγκη λειτουργίας μοριακού αναλυτή στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών


Κατά την διάρκεια της χθεσινής μου επίσκεψης στην νοσοκομειακή μονάδα των Γιαννιτσών είχα την χαρά και την τιμή να συναντηθώ με τον Πρόεδρο κ. Φωστηρόπουλο Σίμο και το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου,καθώς και τον Υποδιοικητή του Γ.Ν. Πέλλας  κ. Λόγγο Βαγγέλη συζητώντας θέματα που απασχολούν την μονάδα την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. 
Κατόπιν διαλογικής συζήτησης διαπιστώθηκε ότι με την απότομη  έξαρση των κρουσμάτων που υπάρχει στον νομό μας είναι επιτακτική η ανάγκη λειτουργίας ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ, ώστε τα τεστ για COVID-19 που αφορούν την Πέλλα να γίνονται εντός του νομού. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η αξιοπιστία κι η ταχύτητα ελέγχου επί των αποτελεσμάτων αλλά  κι η αποσυμφόρηση των κέντρων ελέγχου της Θεσσαλονίκης.
Τόσο από την πλευρά του σωματείου εργαζομένων όσο κι από την πλευρά της Διοίκησης τονίστηκε η αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων από τους πολίτες κρατώντας την ατομική ευθύνη ψηλά ώστε να συνεχιστεί η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της νοσοκομειακής μονάδας που είναι επιφορτισμένη με περιστατικά εκτός COVID-19 .
Τηρώντας τα μέτρα βοηθάμε τους υγειονομικούς μας!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΑΣΕΙ Η ΦΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ .
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ;
    ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΕΞΤΑΣΕΙΣ;
    ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ....ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.
    ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΔΕΝ "ΕΧΕΤΕ" ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.. ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΗ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΕΡΓΟ ΟΧΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.