Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δέκα παραβάσεις για τη μη χρήση μάσκας στο Ν Πέλλας


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Στο πλαίσιο αυτό χθες Δευτέρα 24 Αυγούστου στο Ν Πέλλας βεβαιώθηκαν 10 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των (150) ευρώ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. 10 το λεπτό θα σου βρω εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πληρωνουν το προστιμο???μονο τοτε βαζουν μυαλο!!!!δεν περισσευουν ευκολα 150€?!@!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΛΛΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΧΑΡΤΣΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ

      Διαγραφή
  3. Ούτε σε ένα μαγαζί εστίασης στην πόλη της Αριδαίας δεν φορούσαν σωστά την μάσκα. Πού είναι η αστυνομία και η διεύθυνση Υγεία;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πανω απο καθε μαγαζατορα και πανω απο καθε παπαρα δεν μπορει να υπαρχει ενας υπαλληλος της διευθυνσης υγειας ουτε ενας αστυνομικος.
      στη σουηδια βγηκε η κυβερνηση, εκει οι ανθρωποι ειναι σοβαροι, και εδωσε ορισμενες οδηγιες τις οποιες εφαρμοσαν ολοι χωρις κυνηγι κ.λ.π με αποτελεσμα ουτε καραντινες ουτε οικονομικη καταστροφη. Εδώ είμαστε ανετοι και κανουμε οτι γουσταρουμε, ετσι νομιζουμε, δινοντας το δικαιωμα στα πολιτικα λαμογια να μας κανουν αυτα που κανουν.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.