Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάλεσμα εκπροσώπων της "Ομάδας υποστήριξης Ε. Τουλουμπάκη"


Το κοινό αίσθημα δικαίου ήταν το έρεισμα δημιουργίας μιας πολυπληθέστατης ομάδας πολιτών, με στόχο τη στήριξη της Εισαγγελέως Διαφθοράς κας Ελένης Τουλουπάκη. Οι άνθρωποι εκείνοι, που φέρνουν την κύρια ευθύνη για την χρεοκοπία της χώρας μας και του λαού της, τρομοκράτησαν, εκμαύλισαν και χειραγώγησαν τη Δικαιοσύνη, για να μετατρέψουν την ελεγκτή τους σε κατηγορούμενη. Είμαστε στην κορυφή της λίστας των ευρωπαϊκών χωρών στη διαφθορά. Σήμερα σίγουρα θα είμαστε από τις πρώτες χώρες στην παγκόσμια λίστα. Με μάρτυρες κατηγορίας τους ίδιους τους υπόδικους και εμπλεκόμενους στην υπόθεση Novartis, Φρουζή και Μανιαδάκη, η ελληνική Δικαιοσύνη μετατρέπει ένα διεθνές σκάνδαλο σε εγχώρια σκευωρία. Διασύρει, συκοφαντεί και διώκει ποινικά μια εισαγγελέα, που έκανε στο ακέραιο το καθήκον της.
Μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της Εισαγγελέως Διαφθοράς και την αφαίρεση από το γραφείο της εγγράφων και του υπολογιστή της, πέρα από την αγανάκτηση που προκαλεί αυτή η ενέργεια των θρασύδειλων αυτουργών, εγείρονται τεράστια ερωτήματα για το ποιος έδωσε την εντολή και ποιος είχε συμφέρον από μια τέτοια ενέργεια. Όποιοι και να είναι, η προσπάθειά τους να τρομοκρατήσουν την Εισαγγελέα θα πέσει στο κενό, όπως και η προσπάθεια μερικών να παρουσιάσουν τη διάρρηξη ως στημένη.
 Σύντομα ο ελληνικός λαός θα καταλάβει, ότι αυτοί που κινούν τα νήματα αυτής της ντροπής, για το μόνο που νοιάζονται είναι να σωθούν οι ίδιοι.
Καλούμε κάθε ευσυνείδητο πολίτη να συμπαραταχθεί με την "ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ε. ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ", για να μη γίνει η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία το όνειδος της ανθρωπότητας.

Εκπρόσωποι
Μαρία Λιόπα
Έρση Φωτοπούλου
Γρηγόρης Ερδινέλης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Τι άλλο θα ακούσουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε το μοναδικό κράτος που διώκει εισαγγελέα γιατί τόλμησε και ερεύνησε πολιτικά πρόσωπα με στοιχεία. Η NOVARTIS αποδείχθηκε σκάνδαλο στην Αμερική κι εδω μιλάν για σκευωρία. Απίστευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ. ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Η NOVARTIS ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΖΑΝ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ..........ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ.
      ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ.
      ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  3. Μόνο για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ δεν ενδιαφερόταν η κυρία. Το πρόβλημά της ήταν να διωχθούν πολιτικά κάποιοι άτομα. Σύνηθες φαινόμενο στην Ελλάδα για προσωπικά οφέλη και κομματικά συμφέροντα.
    Τώρα για την κλοπή αυτό είναι ένα φιάσκο για να λέει ότι μου κλέψαν τα στοιχεία αθωότητάς μου. Όσο για το σκάνδαλο αυτό δεν πρόκειται να πάει στη Δικαιοσύνη γιατί δεν θέλουν όλοι οι ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αισχρά και ανόητα αριστεροφασισταριά ,νομίζετε θα την γλιτώσετε με μπούρδοεπιτροπές.
    Η κυρία εκτελούσε απόλυτα κομματικά διατεταγμένη υπηρεσία,και τώρα σκούζει ως μωρή παρθένα.
    Η νέμεσις έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.