Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι διμηνίτες δεν εκλέγουν Δήμαρχο κ. Μπάτση


Η σύναψη δίμηνων συμβάσεων προγραμμάτων απασχόλησης για την κάλυψη εκτάκτων, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, λύνει πολλά προβλήματα που κατά περιόδους απασχολούν τους Δήμους. 
Μια σχέση εργασίας όμως που δίνει πολλές δυνατότητες για ρουσφετάκια, «εξυπηρετήσεις» και πελατειακές σχέσεις. 
Αυτή την τακτική δυστυχώς ακολουθούν διαχρονικά όλοι οι δήμαρχοι. 
Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση η νέα δημοτική αρχή στην Αλμωπία, που «χτίζει» την επανεκλογή της στις ρουσφετολογικές προσλήψεις διμήνων. Ξεχνά όμως ότι για να διεκδικήσει εκ νέου την επανεκλογή του ο Δήμαρχος Αλμωπίας, θα πρέπει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου παρουσιάζοντας έργο, αλλάζοντας την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των Αλμωπαίων. Οι διμηνίτες δεν εκλέγουν Δήμαρχο και όταν αυτό γίνει κατανοητό τότε μπορεί να διεκδικήσει νέα θητεία στο Δήμο ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος.  
Άλλωστε η παράδοση δείχνει ότι δεν επανεκλέγεται Δήμαρχος για δεύτερη συνεχή θητεία στην Αλμωπία. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος είναι επαρκής για να μπορέσει να σπάσει την παράδοση, αρκεί να αλλάξει πολιτικό τρόπο σκέψης και να αφουγκραστεί την κοινωνία.  

«Ο Πελλαίος»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Γι αυτό πάμε μπροστά, για ένα 2μηνο, 4μηνο ή 8μηνο γλύφουν τον κάθε άχρηστο.
    Ξυπνήστε βόδια μ' αυτά τα ρουσφέτια μας βούλιαξαν οι δεξιοί και οι ακραίοι,με ελάχιστο δουλεμα βάζουν χέρι όλη τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ στην δήθεν αριστερά είσαι ξύπνιος ας πούμε ποιος έκανε τα μεγαλύτερα ρουσφέτια μήπως ξέρεις μια και έχεις ξυπνήσει μήπως τα έκανε ο δήθεν αριστερός Α.παπανδρεου μιλάς και για βόδια

      Διαγραφή
    2. Με μπακάλικο της δεξιάς παίρνετε εξουσία.
      Εσείς που λέτε δε αλλάζει τίποτε στην Ελλάδα, είστε οι ίδιοι που τρέχετε πρώτοι στα μαγαζακια τους για ρουσφέτι και γίνεται η αλλαξοκωλια . Ουστ Βρωμιαρηδες ριμαξατε τη χώρα.

      Διαγραφή
  2. Βιομηχανία προσλήψεων στα Λουτρά και όχι μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kati.xeri.o.mbinos.😁😁😁😁😁

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφηστε τον ανθρωπο στην ησυχεια του να συνεχισει οπως ξερει την δουλεια του. Τον φαγατε. Ακομα να το χωνεψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν πας στα λουτρά και βρεις χάλια τουαλέτες η σκουπίδια παντού θα φωνάζεις...οπως τώρα που κάνουν προσλήψεις στα λουτρά...οτι και να κάνουν κάποιοι θα βρουν να γκρινιαζουν...αλλα όταν ανακοινώνουν τα ονόματα μιας προκήρυξης η οποία ουδέποτε βγήκε στο φως εκείνο είναι διαφορετικό...εκει έχεις κάθε δικαίωμα και δίκιο να φωνάξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε οι "διμηνίτες" εκλέγουν Δήμαρχο, ούτε όμως και τα ΜΜΕ (παρά τις ...φιλότιμες προσπάθειες ορισμένων εξ αυτών )!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτό δεν είναι καινούργιο.. εκεί στην παρούσα δημοτική αρχή αυτό που τους ενδιαφέρει είναι γιατί μαθεύτηκε και χάλασε τα σχέδια τους , παρά επί της ουσίας γεγονός ότι παραβατουνε όλοι τους εκεί ο κάθε ένας στον τομέα του κάνοντας από χατηρακια... μέχρι και συγκαλύψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.