Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα του 112 στο Νομό Πέλλας: Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα


Προειδοποιητικό μήνυμα από την υπηρεσία του 112 στάλθηκε στα κινητά πολιτών του νομού μας για την επιβολή μέτρων που αποσκοπούν στην αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού στην Κεντρική Μακεδονία και συγκεκριμένα στους νομούς Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς και Πιερίας.
«Αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο Covid-19 στην ευρύτερη περιοχή Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Κιλκίς. Φοράτε υποχρωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε ασφαλείας, μείνετε υγιείς», αναφέρει το σχετικό μήνυμα της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Υπενθυμίζουμε ότι τα μέτρα για τις συγκεκριμένες περιοχές έχουν ως εξής:
- Απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 07.00 της επομένης.
- Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ.
- Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.
- Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α' βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.
- Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.
Τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν για 14 ημέρες από την Παρασκευή 11-09-2020 και ώρα 06.00 έως και την Παρασκευή 25-09-2020 και ώρα 06.00.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ρε παιδιά μπορεί κανείς να μου εξηγήσει λογικά γιατί επιβάλλεται η χρήση του φιμωτρου/μουτσουνας στους εξωτερικούς χώρους; Μήπως έχει υπάρξει κάποια πυρηνική καταστροφή πού ξέρουμε ότι είναι αόρατη και άοσμη και μας το κρύβουν ; Έλεος πια κύριοι της εξουσίας σεβαστείτε λίγο τον άνθρωπο! Στο κάτω κάτω η επιβίωση σαν τα ζώα χωρίς αξιοπρέπεια και ελευθερία είναι τόσο ποθητή:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ σέβεσαι τον συνανθρωπο σου όταν δεν φοράς μάσκα ας σοβαρευτουμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.