Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναστέλλεται μέχρι 13 Σεπτεμβρίου η λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς Έδεσσας


Ο Δήμος Έδεσσας ενημερώνει τους πωλητές της λαϊκής αγοράς Έδεσσας καθώς και το καταναλωτικό κοινό, ότι η λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς της Έδεσσας αναστέλλεται για χρονικό διάστημα από 04-09-2020 έως 13-09-2020 για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με την υπ. αριθ. Δ.1α/ΓΠ.οικ.54600 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 3708/04-09-2020). 

Γραφείο Τύπου Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Αρε κοσμακι...παντα εσυ θα την πληρωνεις.με την υπαρξει ενος κοροδοιου θα σε γονατησουν οικονομικα.μπραβω στο υποταγμενο πολιτικο συστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ντρεπεστε εκει στο δημο για την αποφαση που πηρατε.δημαρχε κανεις συναυλιες κανεις θεατρικες παραστασεις και προβολες ταινιων εν μεσω απογορευσεων για συναθροισεις.και πατε τωρα σαν ηθικοι δηθεν να μας προστατεψετε;ποιον κοροιδευετε πλεον;πατε και χτυπατε μερικους μεροκαματιαρηδες;να φορατε μασκες τοτε και εσεις μεσα στο δημο οχι στο πηγουνι.και οταν θα ειστε σωστοι εσεις παρτε αποφασεις και για αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ασχετε,διάβασέ πρώτα την ανακοίνωση και μετά ζεφωνισε,κοινή υπουργική απόφαση και δημοσίευση στο ΦΕΚ,δηλ απόφαση υπουργική να κλείσει η λαϊκή όχι δημοτική,μάθε να διαβάζεις.

      Διαγραφή
  3. oi εκδηλώσεις έγιναν με όλα τα απαραίτητα μετρα, δεν υπήρχε πουθενά συγχρωτισμός εξ αλλου ο σχετικός Νόμος το επέτρεπε! (και συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις κλπ.) τωρα όσο αφορά τη λαϊκή εκεί γίνεται συγχρωτισμός και συνάθροιση και πάρα πολλοί δεν φορούν μάσκα. και στη συναυλία καισ το θέατρο με μάσκα είμαστε 1,5 ώρα συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Αγαπητοί μας λαικατζηδες ας κρατούσαν τις αποστάσεις των 3 μέτρων μεταξύ των παγκων τους για να μη τους έκλειναν.ας πρόσεχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.