Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυξήθηκαν σε 35 τα κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο των Γιαννιτσών


Συναγερμός έχει σημάνει σε κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά, καθώς αυξήθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, 35 εργαζόμενοι έχουν εντοπιστεί θετικοί στον κορωνοϊό. 
Την προηγούμενη εβδομάδα ανιχνεύτηκαν τα πρώτα 10 κρούσματα και αυτή άλλα 25. Όλοι οι ασθενείς βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ έχει ξεκινήσει ιχνηλάτηση των επαφών τους. Ανησυχία για διασπορά του ιού προκαλεί το γεγονός ότι στο εργοστάσιο απασχολούνται 680 εργαζόμενοι, πολλοί εκ των οποίων είναι εποχικοί και ζουν σε κοντινές περιοχές σε Ημαθία, Κιλκίς, Θεσσαλονίκη και Πιερία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 comments:

  1. Ποιο εργοστάσιο είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε κατι τετοιες περιπτωσεις φαινεται ποσο "λιγα" ειναι ολα τα τοπικα site. Περα απο copy/paste, κατι περισσοτερο δεν θα μπορουσατε να συνεισφερετε στην ενημερωση μας; Και μαλιστα για ενα ιδιαιτερα σημαντικο θεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και από τη στιγμή που βρέθηκαν τα 10 τι έγινε;; σιωπή... Μην κλείσει το εργοστάσιο. Όπως συνέβη και με αλλά. Κράτος δώσε χρήματα στον κόσμο να ζήσει. Από αυτές τις δουλειές ζουνε όλο το χειμώνα. Αλλά κλείσε τα εργοστάσια. Δεν έχουν αναγκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιο είναι το εργοστάσιο; Εδώ μαθαίναμε το μπαρ της Μυκόνου, γιατί δεν ανακοινώνεται?
    Ενημερώθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι? Τι μέτρα έχουν παρθεί? Έκλεισε το εργοστάσιο? Έγιναν απολυμάνσεις, στο εργοστάσιο, στα λεωφορεία και στις στάσεις των λεωφορείων? Σε λίγε ημέρες ξεκινούν τα σχολεία. Η ευθύνη βαρύνει όλους μας, KARATZOVA, έχεις και εσύ την ευθύνη της ενημέρωσης και του ρεπορτάζ για τους κατοίκους της Πέλλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και δεν συνηθίζεται να απαντά η σελίδα μας σε ανώνυμα σχόλια, συμφωνούμε απόλυτα με το σχόλιό σας με την παρατήρηση όμως ότι η έγκυρη ενημέρωση δίνεται από φορείς της πολιτείας και όταν επιβάλλεται σιωπή, τότε το Αθηνοκεντρικό κράτος δυστυχώς έχει την πρωτοβουλία. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για την έγκυρη όσο είναι δυνατόν ενημέρωση του κόσμου. Θυμίζουμε πρόσφατο άρθρο της Εφημερίδας μας: https://www.karatzova.com/2020/08/blog-post_991.html

      Διαγραφή
  5. Ενημερώστε τον κοσμάκη και πείτε ποιο είναι το εργοστάσιο και ποια μέτρα έχουν παρθεί? Τι περιμένετε? Εσείς δεν πρέπει να μας ενημερώσετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάτε ενάντια στο κράτος ΠΑΥΛΙΔΗ;;
    ορε που πατέρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Δημος, η Περιφέρεια, οι βουλευτές του νομού, η Αστυνομία γιατί τώρα δεν βγάζουν ανακοινώσεις με τα μέτρα που πήραν για να προστατέψουν τους πολίτες ???? Δεν το ήξεραν ????
    Δεν έχουν δικαίωμα οι πολίτες της ΠΕΛΛΑΣ στην ενημέρωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΠΕΣ ΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχθές δεν είχαμε κρούσματα στην Πέλλα υποτίθεται και σήμερα μας λέτε για 35
    Τελείωσαν τα ροδάκινα κι βγάλατε τις ανακοινώσεις;
    Μέχρι εχθές το λεοφωρειο του Παυλίδη περνούσε από την πόλη των Γιαννιτσων
    Άρα αυτό σημαίνει ότι το εργοστάσιο δούλευε κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 46 αναφέρει το in.gr. Ο Δήμος, η περιφερεια τι περιμενουν για να παρουν μετρα????? Να γίνουν τα κρουσματα 10000????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ηταν κοινό μυστικό εδώ και δώδεκα μέρες ότι τα κρούσματα στο εργοστάσιο θα ανακοινωθούν μόλις τελειώσει η κονσερβοποίηση των ροδακίνων.
    Οπως στο μέλλον θα ανακοινωθούν και για άλλο εργοστάσιο όταν ολοκληρωθεί και εκεί η κονσερβοποίηση (στην περιοχή της Σκύδρας)
    Κάτι παρόμοιο εγινε και στην περιοχή της Λομβαρδίας τον Μάρτιο και δεν άνοιξε ρουθούνι.
    Κατά τα άλλα ο λαουτζίκος πληρώνει πρόστιμο 150 ευρώ ,που καλώς τα πληρώνει,αν δεν φοράει μάσκα.
    Εδώ δεν υπάρχουν ευθύνες,ούτε καν ηθικές;
    Μάλλον σε δυό βδομάδες θα τα έχουμε ξεχάσει όλοι εκτός απ τους πληγέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατι δεν μιλαει κανενας για την αιτια του κακου;; Γιατι μιλανε ολοι μονο γιαυτο που βλεπουν μπροστα τους;;; Η αφξηση γενικα των κρουσματων οφειλεται στον τουρισμο παρτετο χαμπαρι η κυβερνηση δεν μπορουσε να αφησει τους μεγαλοξενοδοχους να χασουν ουτε τις αεροπορικες εταιριες ουτε τα καραβια γιατι απο πισω ειναι δικα τους παιδια. Εκει οφειλετε η αφξηση των κρουσματων. Ειναι δυσκολα μεν και πληγμα για τον τουρισμο αλλα αυτη ηταν η μεγαλυτερη απειλη και δεν εκαναν κατι. Οσο για τα κρουσματα στα εργοστασια και του παυλιδη και των αλλων γιαυτους δουλευουν οι κυβερνοντες γιαυτο και τα μεροκαματα ειναι στον πατο γιαυτο κ η ημιαπασχοληση και ολα λογικο ηταν να τα κλεισουν οταν τελειωσει το ροδακινα αλλα να πουμε και μια μεγαλη αληθεια που ισως δεν την σκεφτηκατε οι εργαζομενοι σε καθε εργοστασιο και σε καθε μαγαζι κ οπουδηποτε αλλου μολυνθηκαν επειδη πηγαν διακοπες και οχι απο το εργοστασιο. Ολοι διακοπες πανε ενω ξερουν οτι ερχονται απο το εξωτερικο που απο αυτους που ερχονται ελενχουν μονο το 10% με βαση τα στοιχεια και απο αυτους πολλοι ειναι ασυμπτωματικοι η μπορει ακομα να μην εχει εκδηλωθει ο ιος σε τετοιο βαθμο ωστε να ειναι ανηχνευσιμος απο τα τεστ. Το λαθος του κοσμου ειναι οι διακοπες που πανε. Δυσκολο μεν μεγαλο πληγμα για καποιους και για τον κοσμο που δεν θα παει να ξεφυγει λιγο αλλα μη κρυβουμε την αληθεια. Και βλεπω ξαφνικα ολοι γιναμε και επιστημονες λεμε υπαρχει κορονοιος δεν υπαρχει και αλλα πολλα ακομα και οι παπαδες και γιατροι που δεν ειναι το αντικειμενο τους. Γιαυτο υπαρχουν εξειδηκευμενοι επιστημονες και οχι καρδιολογοι παθολογοι και αλλα που λενε στον κοσμο οτι θελουνε. Δεν ξερω τι υπαρχει τι δεν υπαρχει και αν μας κοροιδευουν αν ειναι φτιαχτο και πραγματικα υπαρχει για καποιους λογους το μονο που ξερω ειναι οτι με το να προστατευτω δεν θα χασω κατι αν δεν παω εναν χρονο διακοπες δεν θα χασω κατι. Πολλοι λεγανε οτι δεν υπαρχει κορονοιος αλλα πολλοι απο αυτους ειδαν γνωστους τους να εχουν κορονοιο. Μεχρι να παθεις δεν πηστευεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ανέφερες Φίλε μου ότι ενώ γυρνούσαν από τις διακοπές Και έπρεπε να μείνουν σπίτι τους υποτίθεται έβγαιναν έξω σαν να μην υπάρχει αύριο.
      Μαζεύονται τώρα στα πάρκα τα βράδια ενώ μόλις γύρισαν από διακοπές και ΑΥΤΟΥΣ δεν τους πιάνει ο ιός όπως λένε οι ίδιοι.

      Διαγραφή
    2. Το διάβασα όλο το σχόλιο σου,τουλάχιστον ήρωας...

      Διαγραφή
    3. Ναι ρε φίλε ΉΡΩΑΣ.Τι να λέμε τώρα.

      Διαγραφή
    4. 8 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:00 μ.μ.
      Εχεις δικιο φιλε μου πολλα ειναι απλα θελει πολυ ωρα να γραφεις για να τα πεις ολα. Απλα ειπα την γνωμη μου σε γενικες γραμες κ με βαση τα δεδομενα. Προσωπικα ο Χριστος μου διδαξε να αγαπα τον κοσμο την οικογενεια μου κ την ζωη να προστατευω την οικογενεια μου και οποια ιδεα οποια σκεψη να την μοιραζομαι. Πηστευω στον Χριστο που αν ερχοταν τωρα θα μας ελεγε φυλαχτειτε οτι κ αν γινεται ειτε σκοπημα ειτε συμβαινει στ´αληθεια και δεν ειναι κατι κατασκευασμενο σκοπημα για να πετυχουν κατι φυλαχτειτε για να σωθειτε. Ετσι θα αγαπω τον κοσμο κ την οικογενεια μου και δεν πηστευω στους παπαδες προς θεου δεν τους βαζω ολλους στο ιδιο καζανι απλανσε αυτους που το παιζουν και επηστημονες και αλλα. Δεν ηθελε ο Χριστος να κοιμουνται οι ανθρωποι εχουμε να κανουμε με πολλα τεχνολογια αρρωστιες στημενα παιχνιδια εδω και χρονια απο τους ισχυρους ακομα και απο τους ισχυρους της εκκλησιας ακομα και απο το βατικανο το βυζαντιο και αλλα πολλα γιαυτο και δεν θα κατσω να ακουσω αυτους που πηραν την θεση του θεου να λενε οτι δεν υπαρχει τπτ μονο αυτος ξερει και αν για καππιους δεν υπαρχει οκ απλα αυτοι δεν ειναι θεοι για να ξερουν. Γιαυτο θα κρατησω ενα που μας διδαξε ο Χριστος να ανοιγουμε τα ματια να αγαπαμε την ζωη τον κοσμο κ την οικογενεια τα αλλα ειναι εξυπναδες και ιδεολογηκες θεωριες του καθε μυαλου γιαυτο και λενε οποιος προλαβε τον κυριο ειδε. Ο Χριστος δεν θα ηθελε να μην λενε οι εκκλησιες στον κοσμο τι γινεται τι συμβαινει τι παιχνιδια παιζονται ηρθε στην γη για να σωσει τον κοσμο και τωρα η ελιτ των εκκλησιων και των κυβερνησεων διδασκουν στις εκκλησιες ουτε τα μισα υπαρχουν και αλλα αλλα ποιος τολμαει ειναι κρυμενα δεν θελουν να ξερει ο κοσμος γιατι δεν θα πετυχουν τον στοχο τους. Καποτε ηρθε στην γη να πολεμισει αυτους και αυτοι ηταν οι γραμματεις και οι φαρισαιοι οπου κ τον σταυρωσαν. Σημερα ειναι η ελιτ της εκκλησιας και οι πολιτικοι διδασκουν οτι θελουνε ειναι ενα προσχεδιασμενο μελλον απο μικρο σε κανουν οπως θελουν. Ειπα πολλα και ξεφυγα αλλα εχουν σχεση με τον κοσμο τον κορονοιο και οτι αλλο γινεται. Και να ηερουν αυτοι που δεν πηστευουν στον κορονοιο οτι υπαρχει θα το δουνε ισως ναι να ειναι βιολογικο οπλο για καποιους σκοπους αλλα δυστιχος υπαρχει και η κυβερνηση δεν θα δαπανησει χρηματα για ΜΕΘ δεν θελει να δωσει στα νοσοκομεια αφου υπαρχει σχεδιο εμποροποιησης της υγειας ειναι εναντια στους στοχους της. Συγνωμη αν προσβαλα καποιον απλα ειπα την ταπεινη μου γνωμη με αγαπη παντα προς τον κοσμο

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.