Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκτός Big Brother παίκτης που έκανε χυδαία σχόλια και αναφορά σε βιασμό


Τέλος από το Big Brother ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μετά το τσουνάμι των αντιδράσεων.
Με αρκετές ώρες καθυστέρηση από την ώρα που χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τα όσα είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στο Big Brother, στο live streaming μέσα από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ, η παραγωγή κάλεσε τον παίκτη στο δωμάτιο επικοινωνίας και τον έδιωξε από το reality.
Ο Big Brother τον ρώτησε αρχικά αν έχει ασκήσει ποτέ βία σε γυναίκα. Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης απάντησε: «Ποτέ. Θυμίζουμε στην επίμαχη αναφορά του είχε πει χαρακτηριστικά: «Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».
Στη συνέχεια, ο Big Brother είπε: «Η βία κατά των γυναικών αποτελεί επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πράξη ηθικά και ποινικά κολάσιμη. Τέτοιες τοποθετήσεις υπέρ της σεξουαλικής βίας υπονομεύουν τα θεμελιώδη δικαιώματα της γυναίκας στην κοινωνία μας. Οι κανόνες του Big Brother δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Αντώνη, σε αυτά τα θέματα δεν χωρά πλάκα».
Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης “απολογήθηκε” λέγοντας τα εξής: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασα σε αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Δεν μπορώ να το χωνέψω, με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές. Έχω καλή οικογένεια, έχω παιδεία. Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε σε οικογένεια με βία, ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Και αισθάνομαι ντροπή προς αυτό το θέμα και θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσω. Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς. Το έχω καταλάβει, το έχω κατανοήσει. Δεν έχω κατέβει από κάνα βουνό. Και ούτε είμαι 15 χρονών να μην μπορώ να ελέγξω αυτό που θα πω».
Μετά από αυτό, ο Big Brother επανήλθε λέγοντας: «Αντώνη στο ξαναλέω, σε αυτά τα θέματα δεν χωράει πλάκα. Η τελική μου απόφαση είναι να αποχωρήσεις άμεσα από το σπίτι»!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Δεν είσαι Βρωμιαρη ούτε 15 χρόνων για να μη κατανοείς τι λες;
    Δεν υπάρχει καν κρίση, νόηση,αυτωγνωσια είσαι ένας τενεκες ξεγανωτος Βρωμιαρη και όσοι σκέφτονται σαν και σένα. Τα Σκατα με το κουβά τα βγάζεις απ τον οχετο σου.
    Μπράβο στην ελληνική τηλεόραση που προωθεί τέτοια σκουπίδια και στέλνει μηνύματα επιπέδου απόπατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίχαμα και δίποδη αηδία που νομιζει οτι είναι ο μάτσο άντρας !!! Ενα μούσι δεν σε κάνει άντρα βρε άχρηστε . Ντροπή του !!!! Πιστεύω καμία γυναίκα δέν θα τον κοντέψει καν πλέον, με τόσα που ειπε και την έλειψη παιδείας που τον διακατέχει. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ απο τέτοιες αηδίες που προβάλλονται , μάθετέ τα να σέβονται ο ένας τον άλλον , κορίτσια και αγόρια, και αργότερα ως άντρες και γυναίκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς κυκλοφορούν πολλοί σαν κι αυτό το πράμα, άλλοι φαίνονται κι άλλοι κρύβονται πίσω από προσωπείο.
      Τον ανδρισμό σου μαλακα τον δείχνεις με το να πηδας κάθε μέρα και άλλη;
      Τραχανά.

      Διαγραφή
    2. Όταν οι ίδιοι πατεράδες προωθούν στα παιδιά τους τέτοια πρότυπα τι περιμένεις.
      Φταίνε και οι γυναίκες που δίνουν αξία σε κάτι ηλιθιους σαν κι αυτόν.

      Διαγραφή
  3. φάτε έναν της χ.α δεν έπρεπε να τον βάλουν τον αλήτη μέσα αλλά όλα τα ήξεραν ήθελαν αίμα και ξύλο μεσα στο παιγνίδι μικρουτσικος γαρ... ετσι ανεβάζουνε τηλεθέαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ΠΟΡΝΟ καναλα μονο τετοιου ειδους ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ σαν αυτον θα προβαλλουν. ΟΥΣΤ ΚΑΘΙΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι τέτοιοι σαν κι αυτό το σκατο πράμα κινηγουν και χτυπανε οι πρόσφυγες μετανάστες,κάτι τέτοια ανεγκέφαλα Σκουλικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτι τέτοιοι καθάρισαν τον Βαγγελη Γιακουμακη και την Ελένη Τοπαλουδη κάτι τέτοια κοπρόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντρας πολλά βαρύς ο τυπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.