Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλη πορεία στο Κιλκίς κατά της μάσκας στα σχολεία


Για δεύτερη φορά το κίνημα κατά της μάσκας στα σχολεία βγήκε στους δρόμους του Κιλκίς. Είναι η δεύτερη Κυριακή που πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο του Κιλκίς γονείς μαζί με τα παιδιά τους, διαδηλώνοντας κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία.

Σύμφωνα με το eidisis.gr, η δεύτερη αυτή κινητοποίηση το πρωί της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου ήταν πιο μαζική και καλύτερα οργανωμένη, με πλακάτ, πανό, συνθήματα και ντουντούκες. Κι αυτό μια ημέρα πριν το άνοιγμα των σχολείων, αλλά και μετά την ένταξη ολόκληρου του νομού Κιλκίς σε καθεστώς έκτακτων περιοριστικών μέτρων, τα οποία ανακοινώθηκαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα τη Πέμπτης.

Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση έγινε χωρίς την «υπογραφή» κάποιου φορέα και κυρίως μέσω του διαδικτύου. Τελικά συγκεντρώθηκαν περίπου 180 άτομα στην πλατεία Ειρήνης και πραγματοποίησαν πορεία μέσω της 21ης Ιουνίου μέχρι το Δημαρχείο και από εκεί μέσω της οδού Θεσσαλονίκης κατέληξαν και πάλι στην πλατεία Ειρήνης.

Τα κεντρικά συνθήματά τους ήταν: «Όχι φίμωτρο  στα παιδιά μας», «Όχι μάσκα στα σχολεία, θέλουμε Ελευθερία», «Όχι τεστ στα παιδιά μας», «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας», «Όχι στην αρπαγή των παιδιών μας», «Αν υπάρχει πανδημία, κλείνουν όλα τα σχολεία».

Στο κλείσιμο της διαμαρτυρίας, μέσα στην πλατεία Ειρήνης, οι συγκεντρωμένοι έψαλαν τον εθνικό ύμνο, κι ένα 6χρονο παιδί έψαλε το «Πιστεύω».

Σε όλη τη διαδρομή της πορείας μέσα στο κέντρο του Κιλκίς οι διαμαρτυρόμενοι –που δεν φορούσαν μάσκα- «συνοδεύονταν» από αστυνομικά αυτοκίνητα και μηχανές, αλλά δεν υπήρξε καμία παρέμβαση της αστυνομίας, ούτε και κανένα πρόστιμο για τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας.

Πηγή: eidisis.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 comments:

  1. Ο ψεκασμενος δεν ξεψεκαζεται. Παραμένει για πάντα ψεκασμενος.
    Έψαλαν τον εθνικό ύμνο και έβαλαν ένα παιδάκι να πει το πιστεύω..
    Ποσοι άραγε από αυτούς ήταν γονείς με παιδιά στο σχολείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΏ ΤΟ ΑΨΕΚΑΣΤΟ ΕΡΙΦΙΟ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΈΝΟ ΤΕΛΟΣ.
      κΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΙΦΙΑ ΣΤΤΗ ΣΟΥΒΛΑ

      Διαγραφή
    2. Τον εθνικό ύμνο και το πιστεύω;;;
      Χαχαχα χάχα χάχα
      Ρε δε πάμε καλά σαλταραν όλοι.

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στους γενναίους φίλους Κιλκισιωτες που δεν μασάνε από ψευτοαπειλες γελοίων ανθρώπων και εκφράζουν το αυτονόητο: το φίμωτρο είναι κάτι ΚΑΚΟ και ΒΛΑΒΕΡΟ τέλεια και παύλα για ΌΛΟΥΣ. Μερικά πράγματα παιδιά είναι απλώς ΆΣΠΡΟ ή ΜΑΎΡΟ ενδιάμεσο ΔΕΝ υπάρχει. Και πάλι χίλια μπράβο στους άντρες και τις γυναίκες του Κιλκίς. Εμείς οι χαλβάδες οι Εδεσσαιοι να τα βλέπουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ψεκασμενος αλλα απο οτι διαβαζω εχει πέσει και το σχετικο ραντιζμα και κάτι τζούρες από χαλασμένο θυμίαμα

      Διαγραφή
  3. Γιατί εμείς στην Αλμωπια είμαστε καλύτεροι; από λόγια στα καφενεία και τίποτε άλλο! Συγχαρητήρια στους Κιλκισιωτες μήπως μας ξυπνήσουν και εμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοροιδεύει όλος ο πλανητης το Κιλκις..αν θες πάνε...

      Διαγραφή
  4. Άτομα από εδεσσα και Νάουσα βεροια γιανιτσα είχε! την προηγούμενη εβδομάδα ήταν όλοι αυτοί οι ψεκασμενοι στην Βέροια την άλλη εβδομάδα Κατερίνη το έχουν κάνει τουριστική ατραξιόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα χρυσαυγουλα βγήκαν παγανιά υποκεινουμενα του ναζιστη κλασιδιαρη ελληναρα. Ε ρε δουλεμα που τρωτε αποχαυνομενα κούτσουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι συγκεκριμένοι είναι μαζωματα απο Παραθρησκευτικές οργανώσεις , άσχετες από την επίσημη εκκλησία, και γυρίζουν από πόλη σε πόλη μαζεύοντας τους κατά τόπους γραφικούς οπαδούς της Χ.α και του σωρρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δυστυχώς δεν είχαν μαζί την ατραξιόν την κλασική πυροβολημένη με το μίνι που χοροπήδα επάνω στις μάσκες ,χάσαμε θέαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τυχεροί όσοι τους πετύχουν τους είδα στην θεσσαλονικη ήταν το κάτι άλλο, όλοι ένας και ένας, αν τους πετύχετε πουθενά καθίστε και χαζέψτε τους (θα δείτε όλη την εξέλιξη του ανθρώπου) ...από μακριά θα σας φτιάξουν την μέρα ,έχω και φώτο αν θέλει το καρατζοβα να στείλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντα είχα την εξής απορία: Γιατί κάνουν τεστ μόνο για τον κωρονοιο; γιατί δεν κάνουν και τεστ IQ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια τους χρειάζεται.
      Χρυσαυγουλα, στο σχολείο μπαίνουν μόνο για να ψηφίζουν.

      Διαγραφή
  10. το Κιλκις πρωτοπορεί γιατί ο συνδυασμός Μπόντιος και Ακροδεξιός σκοτώνει...κλασικά... Ουγκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι επόμενο, αφού οι νεζναμιδες είναι " δεν ξέρω, δεν είδα " όπως πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί λέγαν συνέχεια αυτές τις λέξεις ;;;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.