Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Ολοκληρώθηκε το έργο του διαδρόμου προσγείωσης- απογείωσης στο αεροδρόμιο της Έδεσσας (φωτο)



Είναι πολύ μεγάλη χαρά και ταυτόχρονα ευτυχής συγκυρία για έναν πολιτικό, που πάλεψε και διεκδίκησε σθεναρά ένα έργο, να το βλέπει όχι μόνο να εντάσσεται σε ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης ή να μπαίνει στις ράγες της υλοποίησης, αλλά να ολοκληρώνεται και να παραδίδεται προς χρήση από το ευρύ κοινό. 
Η σημερινή μέρα είναι μια καλή μέρα για την πολιτική, είναι μια καλή μέρα για την Βεγορίτιδα, είναι μια καλή μέρα όχι μόνο για την Αερολέσχη Έδεσσας, της οποίας αναβαθμίζονται οι αεραθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή που συνοψίζεται στο τετράγωνο Έδεσσα- Άγιος Αθανάσιος-Καϊμακτσαλάν- Λουτρά Πόζαρ, της οποίας η τουριστική κίνηση ενισχύεται και άρα και η αναπτυξιακή της προοπτική.
Ταυτόχρονα, το έργο αυτό πρέπει να αποτελέσει πρότυπο για την διεκδίκηση και την υλοποίηση και άλλων σημαντικών έργων υποδομής στην Πέλλα, καθώς η άριστη συνεργασία και ο άψογος συντονισμός με τον νυν και τον τέως πρόεδρο της Αερολέσχης Έδεσσας Στέφαμο Συμεωιδη και Γιάννη Κλημεντίδη κι όλο το Δ.Σ, την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και τον διοικητή της Κωστα Λιντζεράκο και η σθεναρή διεκδίκηση από την μεριά μου που βρήκε "ευήκοα ώτα" στον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σπίρτζη, έφερε το θετικό αποτέλεσμα της ένταξης στο ΠΔΕ το 2018. 

Τους ευχαριστώ θερμά όλους για την άψογη συνεργασία που είχαμε.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 comments:

  1. Μπράβο σας χωρίς μάσκα και οι τρεις.
    Να πληρώσει το πρόστιμο η Τζάκρη για να μάθετε να βγάζετε φωτογραφίες σήμερα χωρις μάσκα. Ντροπή κ. Τζάκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ δεν άκουσες για το ιατρικό συνέδριο που έγινε στην Αθήνα;
      Απεφάνθη φιλε συσσωμοι οι γιατροί, πολύ χαμηλής επικυνδινοτητας ο ιός, μουφα εν ολιγης.
      Ψεκασμενοι και οι γιατροί καραγκιοζηδες;

      Διαγραφή
  2. Μπράβο εξαιρετική δουλειά, όταν τα λόγια γίνονται πράξη το αποτέλεσμα είναι άρτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύγε επιτέλους!!
    Καρατζοβα δεν βρίζουμε, είναι πολύ θετικό το έργο που επιτέλους εγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο και πάλι μπράβο. Όχι σαν κάτι που μόνο φωτο και δελτία τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μένα είναι θλιβερή ημέρα . Πού πάλεψε και τι διεκδίκησε 20 χρόνια βουλευτής, για λίγη πίσσα.Δεν χρειάζονταν τίποτα ,μια χαρά ήτανε. Αν πετάξει αεροπλάνο να μου τρυπήσει η μύτη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Θοδώρα. Ενα έργο πνοής που θα αλλάξει το μέλλον της ορεινής Έδεσσας. Κάποιοι παραπάνω νοιώθουν πίκρα που έγινε το έργο. Είναι αυτοί που πολεμάνε την πρόοδο είναι αυτοί που θέλανε να κλείσει το αεροδρόμιο και να γίνει ο διάδρομος .....παλμετα με μηλα !!! Και πάλι συγχαρητήρια για το έργο σε όλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν θα πάτε εκεί όλα ειναι ρημαγμένα.μεχρει και το ξενοδοχειο με την πισίνα έβαλε λουκέτο.σασ λένε ψεματα.και παράλληλα με τον διάδρομο έχουν κάνει και μια τάφρο άπορο πως αυτοί στις φωτό ανέβηκαν στον διάδρομο.μια βόλτα θα σας πισει.φωτο και χωρίς μάσκα παρακαλώ.εμεισ πρέπει να φοράμε,γιατί έχει 150 Γιουροσ προστιμο.αυτοι είναι η εξουσία ξεφτυλεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξενοδοχείο δούλευε μια χαρά, με τούτα και με 'κείνα δεν είναι το μοναδικό ξενοδοχείο που έβαλε λουκέτο αν έβαλε, θα έρθουν καλύτερες μέρες.

      Διαγραφή
  8. Όπως κράζουμε, οφείλουμε και να συγχαίρουμε.Συγχαρητηρια λοιπόν για το έργο, βέβαια η χρησιμότητα του δε ξέρω πόσο μεγάλη είναι.Σειρα να παίρνει και αυτός ο δρόμος επιτέλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δρόμο για να πάνε στο ανεμοδρομιο στα λουτρά και στο χιονοδρομικό έχει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κρίμα ρε Θοδώρα που ο Λάκης δεν θα μπορέσει να ανακοινώσει ποτέ στην ζωή του τέτοιο έργο. Δεν τον λυπάσαι? Μπράβο σου όμως για την επιμονή και την υπομονή σου!!! Τα αγαθά κόπεις κτώνται .... και όχι μόνο λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποια Θοδωρα ρε άσχετοι,το έργο το ξεκίνησε ο Μουρατογλου,με δικές του ενέργειες,η Θοδωρα, οπως κάνει συνήθως,το πήρε και το οικειοποιθηκε.Γιατί δεν κάνει τίποτα με τον δρόμο Εδεσσας-Θεσσαλονίκης;Και υπουργός ήταν,τόσα χρόνια και βουλευτής 20 χρόνια.Ναχαμε να λέγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένα έτοιμα χρόνων υλοποιήθηκε μπράβο σας τώρα σειρά έχει η υλοποίηση σύνδεσης με τον προαστιακό σιδηρόδρομο Έδεσσας Θεσσαλονίκης μέσω Γιαννιτσών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα υδροπλάνα στην Άρνισσα.αυτη είναι ανάπτυξη μπράβο.θα ανειξουν δουλειές.μπραβο.για τις κακοτεχνίες στον διάδρομο θα δουλέψει κόσμος.για το ξενοδοχείο που έκλεισε θα ξαναγίνει.και θα δώσει δουλειά σε πολύ κόσμο.μπραβο.υπαρχει κόσμος που τα πιστεύει αυτά.και πάλι μπράβο.κοροιδα μπραβο

      Διαγραφή

  13. Ο ΛΆΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ, ΑΠΟ ΣΥΣΤΆΣΕΩΣ ΝΟΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΆΦΕΡΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΦΏΤΟ ΜΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΎΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΤΆΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ,ΛΊΓΟ ΤΟ ΈΧΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.