Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Ταρασίδης: Τραγική η κατάσταση στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας



Το λιγότερο τραγική περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας ο πρόεδρος της Κοινότητας Αριδαίας - Υδραίας Θόδωρος Ταρασίδης. Συγκεκριμένα στη προσωπική του σελίδα αναφέρει: 

"Η κατάσταση που επικρατεί στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, κρίνεται το λιγότερο τραγική.
Η κεντρική μας πλατεία η οποία θα έπρεπε να είναι το στολίδι της πόλης μας,  έχει παρατηθεί και εκπέμπει SOS εξαιτίας ανεύθυνων ατόμων.
Ως πρόεδρος της Τ.Κ. Αριδαίας Υδραίας, δέχτηκα πολλά παράπονα για την κατάσταση της, γεγονός το οποίο αντίκρισα και με τα ίδια μου τα μάτια.
Δρόμοι ασκούπιστοι, οι γύρω γειτονιές εξίσου το ίδιο, κάδοι γεμάτοι σκουπίδια (ακόμα και έξω από αυτούς) γεγονός το λιγότερο ΤΡΑΓΙΚΟ!
70+ άτομα για την καθημερινή καθαριότητα της πόλης που είναι κύριοι; που πάνε; ποιος τους ελέγχει; ΑΦΑΝΤΟΙ και αυτοί.
Οι υπεύθυνοι για το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να δράσουν γρήγορα, ώστε αυτή η κατάσταση να αλλάξει και να επανέλθει η εμφάνιση της κεντρικής μας πλατείας εκεί που τις αρμόζει".
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ελπίζω να διαβαστεί το σχόλιο μου και να γίνει ένα άρθρο σας παρακαλω επιμελημενο από εσάς. Οι κάδοι απορριμάτων χρειάζονται επειγόντως απολύμανση. Είμαι κάτοικος χωριου της Αλμωπίας.το ίδιο φυσικά ισχυει και για τους κάδους της Αριδαίας. Γιατί η Δημοτική Αρχή δεν κάνει κάτι γι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.