Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμαρχος Αλμωπίας: Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά με υγεία και υπευθυνότητα



Σήμερα ξεκίνησε μια ακόμη σχολική χρονιά πολύ ιδιαίτερη για όλους μας. Μια σχολική χρονιά στην οποία θα πρέπει να υπάρχει πιο πολύ υπευθυνότητα από όλους. Μια σχολική χρονιά διαφορετική. Μια σχολική χρονιά που απαιτεί συνεργασία όλων των εκπαιδευτικών, όλων των γονέων, όλων των μαθητών έτσι ώστε να δώσουμε τον κοινό αγώνα απέναντι στον αόρατο εχθρό. 
Όλοι μαζί πρέπει να συνεργαστούμε έτσι ώστε να κερδίσουμε χρόνο, για να έρθει η κανονικότητα σε όλα τα σχολεία. Όλοι μαζί ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Όλοι μαζί, για να βλέπουμε σύντομα και καθημερινά τα γλυκά πρόσωπα των παιδιών μας, χωρίς τις μάσκες που τώρα είναι απαραίτητες. 
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά με υγεία και υπευθυνότητα. Το μέλλον είστε εσείς και σας ανήκει, εμείς πρέπει να φροντίσουμε να σας το παραδώσουμε πολύ καλύτερο και πιο ασφαλές. Ενωμένοι Συνεχίζουμε



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.