Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελία για ανθυγιεινή εστία στο Σανδάλι του Δήμου Σκύδρας (φωτο)



Καταγγελία για ανθυγιεινή εστία στο Σανδάλι του Δήμου Σκύδρας ερεύνησαν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές.
Συγκεκριμένα ύστερα από σχετική επώνυμη καταγγελία οι υγειονομικές αρχές της ΠΕ Πέλλας πραγματοποίησαν αυτοψία σε κεντρικό τσιμενταύλακα στο Σανδάλι του Δήμου Σκύδρας και διαπίστωσαν ότι σε ορισμένα σημεία του γίνεται διάθεση υγρών αποβλήτων από οικιακές δραστηριότητες μέσω παράνομων συνδέσεων, τα οποία λιμνάζουν κατά τη διαδρομή τους. 
Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο κύριος όγκος του νερού προέρχεται από διαρροή βάνας του δικτύου ύδρευσης που σημαίνει ότι πέραν των άλλων προβλημάτων γίνεται σπατάλη του πόσιμου νερού με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η παραπάνω κατάσταση σημειώνεται δημιουργεί προβλήματα έντονης δυσοσμίας και ανάπτυξη εντόμων σε παρακείμενα σπίτια αλλά και στο χωριό γενικότερα από τα λιμνάζοντα νερά κυρίως τους θερινούς μήνες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Και κατόπιν ενεργειών για αποκατάσταση των οικιακών λυμάτων κάποιοι ενεγκεφαλοι εξακολουθούν να ρίχνουν βοθρολυματα στον κανάλι προς αδιαφορία των πάντων. Δεν πας να λες;;;;; Δεν πας να κάνεις διακόσιες καταγγελίες;;;; Τέτοιοι που είμαστε τέτοια ρίχνουμε. Μπορούν εάν θέλουν να έρθουν να κάνουν μια αναπάντεχη αυτοψία και να δουν. Όχι βέβαια ότι θα γίνει κάτι. Ξέρουν να τα μπαλωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.