Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στ. Πέτσας: "Η Αττική και η Πέλλα μας κάνουν να είμαστε σε εγρήγορση"


Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων σε περιοχές όπου καταγράφεται αυξημένος αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, έκανε ειδική αναφορά στην Αττική και την Πέλλα.
"Υπάρχει μια γενικότερη έκρηξη κρουσμάτων της Ευρώπης και αυτό δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους. Ο συνδυασμός της έκρηξης των κρουσμάτων διεθνώς και το γεγονός ότι ανοίγουμε τα σχολεία και θα έχουμε μεγαλύτερη κινητικότητα του πληθυσμού, συν το γεγονός ότι όπως φαίνεται υπάρχει αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο σε ορισμένες περιοχές, για παράδειγμα η Αττική και η Πέλλα μας κάνει να είμαστε σε εγρήγορση" τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
"Ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει από την επιτροπή των ειδικών να εξετάσουν ένα κατάλογο μέτρων τα οποία θα κλιμακώνονται σε τοπικό ή σε γενικό επίπεδο εφόσον χρειαστεί. Θα έχουμε τον κατάλογο σήμερα ή αύριο και ενδεχόμενο ανακοινώσεων μπορεί να υπάρξει από αύριο το απόγευμα και μετά. Πάντα με βάση την εισήγηση των ειδικών" υπογράμμισε ο κ. Πέτσας.

Κικίλιας: Έτοιμοι για τοπικά lockdown στην Αττική αν χρειαστεί 
Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στο OPEN είχε δηλώσει πως είναι προφανές ότι δεν μπορούν να ληφθούν αλόγιστα οριζόντια μέτρα για όλη την Περιφέρεια Αττικής και ότι ο ΕΟΔΥ αναλύει τα στοιχεία και έρχεται η Πολιτική Προστασία και εφαρμόζει πιο τοπικά μέτρα ανάλογα με το σημείο στο οποίο υπάρχει έξαρση.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Εγω λεω να μας αφησουν ελευθερους να κολλησει όλη η αγελη των ψεκαστοβλαμενων να καθαρίσει η κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη το λες αυτό. Ψάξε και βρες το δοκίμιο: η χρησιμότητα των βλακων στην κοινωνία. Θα το βρεις στο διαδίκτυο. Διάβασε το και θα καταλάβεις πόσο απαραίτητοι είναι.

      Διαγραφή
    2. Σωστός ο συντοπίτης!!! μια χαρά το πες . Να βάλουν μυαλό μερικά αγράμμματα ψεκασμένα.

      Διαγραφή
    3. Εσεις μάλλον δεν έχετε καθρέφτη στο μπάνιο.

      Διαγραφή
  2. Πέτσα είσαι ένας ακραίος φασίστας που διχαζει.
    Τίποτε άλλο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γενικο lock down στο νομο μπας και στρωσει η πετσα μας και βαλουμε μυαλο. Κι ας μην αρεσει σε μερικους που το παιζουν ξυπνιοι και ειδικοι.
    Αφου οι τοπικοι αρχοντες ειναι ανικανοι να βαλουν χερι τις υπηρεσιες για τα χαλια που επικρατουν στις πλατειες τα παρκα τους πεζοδρομους και στα μαγαζια. Ο ενας πανω στον αλλον και η υποχρεωση για τις μασκες στα παπαρια τους γραμμενη και μερικοι σε χλαυαζουν κι απο πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε προβατο δημοσιε υπαλληλε τι παπαριες λες? Να πεθανουμε ολοι απο την πεινα για μια γριπουλα?

      Διαγραφή
    2. Βρε @α@αρα ελευθερος επαγγελματιας ειμαι. Αλλα αν δεν σταματησει ολο αυτο αμεσα, ειναι ενας αργος θανατος. Και καλυτερα να μπει το μαχαιρι στο κοκκαλο μια και καλη παρα να σερνομαστε μ αυτην την αμφιβολια.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.