Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα Γιαννιτσά επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Γιάννης Πάιδας (φωτο)


Στα Γιαννιτσά βρέθηκε χθες Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Γιάννης Πάιδας, ο οποίος συναντήθηκε με την ΕΓ του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πέλλας. 
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δημοσίου εν μέσω της πανδημίας του covid-19. Ειδικότερα από την πλευρά του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πέλλας τέθηκαν στον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ: 
1. Η ασφαλής για μαθητές και εκπαιδευτικούς έναρξη των σχολικών μαθημάτων και προϋποθέσεις υγιεινής που πρέπει να τηρηθούν σε όλα τα σχολεία του νομού.
2. Η έγκαιρη και επαρκής πρόσληψη καθαριστριών από τους Δήμους για την καθαριότητα των σχολείων.
3. Το θέμα που έχει προκύψει με τις άδειας ανατροφής των νεοδιοριζόμενων εκπαιδευτικών.
4. Ο τρόπος λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών του νομού (ΟΤΑ, υποκαταστήματα ΕΦΚΑ, εφορία, δικαστήρια) την περίοδο της πανδημίας.
5. Η στήριξη της δημόσιας υγεία και του ΕΣΥ, καθώς οι υπάλληλοι του Υπουργείου Υγείας είναι αυτοί που καλούνται να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος την περίοδο αυτή.
Επίσης στον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ μεταφέρθηκε και μία σειρά προβλημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα του Νομού (υποστελέχωση υπηρεσιών, μετακινήσεις υπαλλήλων, κτιριακές υποδομές δημοσίων υπηρεσιών κ.α)  και ζητήθηκε η συμβολή του στην επίλυση τους.

Για την Ε.Γ. του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πέλλας

      Ο Πρόεδρος                                            Ο Γ. Γραμματέας
Σουκιούρογλου Γιάννης                              Διαμαντόπουλος Ηλίας




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΧΑΧΑΧΑ Τουλάχιστον είστε ειλικρινείς .Πρωινό ωράριο όλοι αυτοί πληρώνονται από κάπου και αυτοί αραχτοί στις καφετέριες γράφουμε συνδικαλιστκή άδεια.Και η συζήτηση και ο συνδικαλισμός χρειάζονται αλλά στους χώρους εργασίας στα σωματεία στο εργατικό κέντρο και αλλού.Τσιγαράκια καφεδάκια καλαμπούρια στην υγειά του κορόιδου του φορολογούμενου ή του συναδέλφου που χώθηκε στην θέση του εργατοπατέρα είναι παρακμιακός παρασιτισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως φωτογραφιζονται οι βουλευτές της Ν.Δ έτσι κάνουν και τα στέλεχοι της. Κατά τα άλλα ξεπεράσαμε σε κρούσματα και την Θεσσαλονίκη και είμαστε δεύτερη Πανελλαδικά πίσω από την Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς μάσκες, χωρίς χαρτιά και σημειωματάρια, μακρυά από σχολεία, υπηρεσίες και συναδέλφους συζητούν θέματα που αφορούν στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δημοσίου εν μέσω της πανδημίας, δίνοντας το καλό παράδειγμα.
    Άντε γιατί το άλλο με τον Τοτό, το ξέρουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μεταφέρατε τα αιτήματα των συναδέλφων σας ,αλλά πρωτίστως της κοινωνίας για μείωση των μαθητικών-σχολικών τμημάτων , λόλω κορονωιού; Α:ντε έτσι καλά το πάτε! τώρα λουφα και παραλλαγή και μετά διευθυντές σε κάποιο νοσοκομείο, σε κάποια δομή προσφύγων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα τα σαΐνια θα σώσουν την παιδεία και την κοινωνία!!! Έχουν γνώμη, έχουν άποψη, έχουν όραμα, είναι γνώστες λέει, αλλά δεν πήρανε χαμπάρι τι γίνεται γύρω τους!!! Άξιοι!!!!στην κατρακύλα της χώρας μας.... Οι περισσότεροι τους δεν έχουν επαφή με την αίθουσα και με τα παιδιά. Αλίμονό μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.