Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Ενημερωτική συνέντευξη τύπου για τα μέτρα πρόληψης για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού


Κοινή ενημερωτική συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσουν ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών κ. Ευάγγελος Λόγγος, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας κ. Δημήτριος Γεωργίτσας και η Υπεύθυνη Κλιμακίου ΕΟΔΥ Π.Ε. Πέλλας κ. Αθηνά Χαραλαμπίδου την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Γιαννιτσά με θέμα «Μέτρα πρόληψης με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στο Δήμο Πέλλας». 

Γραφείο Τύπου Δήμου Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Τώρα που έμαθε ολόκληρη η Ελλάδα για τα πολλά κρουσματα ήρθε η σειρά η δική σας να μας ενημερώσετε!!! Φάτε Μακεδονία Κάτοικοι του Δήμου Πέλλας!!! Αυτοί οι ηγέτες σας αξίζουν!!! Μόνο να κάνουν τα μικρό ρουσφέτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να την κάνουμε την δική σας ενημέρωση όταν εσείς γνωρίζατε (ή δεν γνωρίζατε?) το τι συμβαίνει στο εργοστάσιο και κωφεύατε? Έπρεπε να πάρει τέτοιες τεράστιες διαστάσεις το επικίνδυνο για την κοινωνία μας θέμα με επίπτωση στην γενικότερη ζωή μας με απώλειες και στην οικονομική ζωή της περιοχής, αρκεί να μη θιγεί ο πλούσιος συντοπίτης μας? Και ας έκλεινε νωρίτερα θα καταστρεφόταν το...κράτος του? Άσχετοι μπορεί να είναι η ελαφρύτερη βρισιά που σας πρέπει. Το ερώτημα είναι μήπως είστε και εμπλεκόμενοι? Και για τα δυο είστε επικίνδυνοι για την δημόσια ζωή της περιοχής όσοι θεωρείστε υπεύθυνοι. Να τιμωρηθείτε παραδειγματικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αργοροπορία και πάντα εκ των υστέρων....
    Ας μας πουν τι μέτρα έχουν πάρει οι ίδιοι, για τις υπηρεσίες τους, το προσωπικό τους και φυσικά για του πολίτες.
    Πόσους ελέγχους έκανε η δημοτική αστυνομία, πόσες μάσκες μοίρασε, πόσες κλήσεις στα καφέ και μπαρ, πόσες απολυμάνσεις, το βοήθεια προσέφερε σε άτομα που δεν μπορούν να μετακινηθούν, πόσα χρήματα έδωσε στις σχολικές επιτροπές, και φυσικά εάν ενημέρωσε τον εισαγγελέα για το εργοστάσιο και την εγκληματική απόφαση να λειτουργεί ενώ υπήρχαν κρούσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη συνέντευξη σίγουρα θα παραβρεθούν πάνω από 9 άτομα. Η παρουσία του αστυνομικού υποδιευθυντή θα τη νομιμοποιήσει; Άραγε τι θα πει το αφεντικό του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη; Τι θα πει ο Χαρδαλιάς που πήρε την απόφαση για επιπλέον περιοριστικά μέτρα στην ΠΕ Πέλλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΈΡΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!! ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΧΕΛΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.