Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορωνοϊός: «Μαύρος» Σεπτέμβρης (και) για την Πέλλα - Τριπλασιασμός κρουσμάτων σε ένα μήνα!


Ο πιο "δύσκολος" μήνας της πανδημίας για όλη την επικράτεια, μετά την άρση του lockdown την περασμένη Άνοιξη, αποδείχθηκε ο απερχόμενος Σεπτέμβριος, ο οποίος "φεύγει" σήμερα καταγράφοντας στον επίλογό του 13 κρούσματα covid στην Π.Ε. Πέλλας (10 Δήμο Σκύδρας, 3 Δήμο Πέλλας). 
Ο Σεπτέμβριος συνολικά "ανέβασε" κατά πολύ τον απολογισμό σε νέες διαγνώσεις κορωνοϊού, θανάτους, νοσηλείες, εισαγωγές στις ΜΕΘ και διασωληνώσεις σε όλη την Ελλάδα.
 
Στην ΠΕ Πέλλας, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα (τον Αύγουστο), σημειώθηκε σχεδόν τριπλασιασμός(!) κρουσμάτων κορωνοϊού! 
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, ολόκληρο τον Σεπτέμβριο στο νομό μας διαγνώσθηκαν 294 κρούσματα του ιού covid-19 και καταγράφηκαν τέσσερις θάνατοι. 
Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Αύγουστο τα κρούσματα στην Πέλλα ήταν 105

Οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες τόσο για το νομό μας, που βρίσκεται σε καθεστώς αυξημένων περιοριστικών μέτρων, όσο και για ολόκληρη τη χώρα και ιδιαίτερα την Αττική, καθώς οι ειδικοί περίμεναν μείωση των κρουσμάτων και δεν τη βλέπουν....
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.