Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η εταιρεία "Πρόδρομος Παυλίδης ΑΒΕΕ" διέκοψε τη λειτουργία της λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού


Σύμφωνα με ανακοίνωσή της η εταιρεία "Πρόδρομος Παυλίδης ΑΒΕΕ" διέκοψε τη λειτουργία της ύστερα από κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίσθηκαν σε εργαζόμενους. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Η εταιρεία μας, η οποία σημειωτέων τηρούσε όλα τα νόμιμα μέτρα για την προστασία από τον COVID-19, μόλις ενημερώθηκε για την ύπαρξη κρουσμάτων σε 11 εργαζομένους της περιοχής Κιλκίς, έλαβε άμεσα όλα τα νόμιμα μέτρα, ενημερώνοντας τις συναρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και επιπλέον άμεσα μέτρα με δικά μας έξοδα, και μέχρι νεωτέρας, διέκοψε την λειτουργία της, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και του προσωπικού της".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Τώρα που τελείωσαν τα ροδάκινα θα κλείσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι καλά επειδή είχε κρούσματα έκλεισε
    Όχι επειδή τελείωσαν τα ροδάκινα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλο δουλεμα τρωμε!το κρατος που ειναι;ολοι οι επαγγελματιες κλεισαμε τα μαγαζια μας 3 μηνες για το καλο ολων μας!τον κ.παυλιδη γιατι το καλυπτεται;θα μας πειτε και μετα να φορεσουμε και μασκες στους δρομους!ε οχι αυτο δεν τον δεχομαι για εναν παυλιδη να κλειστει ο νομος μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου ελπιζω να καταλαβες οτι το κρατος εδω και χρονια γιαυτους δουλευει οχι για εσενα μα εσεις οι μαγαζατορες και αλλοι τους ψηφιζετε και ολος ο κοσμος ηταν αναμενομενο να γινει ετσι. Το προβλημα ομως ειναι ο κοσμος ο τουρισμος δυσκολο κεφαλαιο μεν και οικονομικη καταστροφη για πολλους αλλα εκει ειναι η αιτια που η ελλαδα εφτασε σε αυτα τα κρουσματα. Εσας σας κλεισανε αλλα οι μεγαλες εταιριες με αεροπλανα καραβια κ μεγαλοξενοδοχοι εκαναν την δουλεια τους γιατι για τους μεγαλους δουλευουν ολα τα κρατη και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να πηγαινουν οι ελληνες διακοπες με την ιδεολογια οτι δεν υπαρχει κορονοιος και τωρα φτασαμε εδω, Ετσι εγινε και στον παυλιδη πηγαν διακοπες οι εργαζομενοι οπως και σε αλλες επιχειρησεις και εργοστασια και κολησανε. Μηλαμε εκ´του αποτελεσματος οχι θεωρητικα. Τον χειμονα θα τα κλεισουν ολα γιατι το συστημα υγειας θα καταρευσει και δεν θελουν να δωσουν λεφτα στον δημοσιο τομεα της υγειας γιατι η ευρωπαικη ενωση ειναι υπερ του ιδιωτικου που εκει με την παροδο των χρονων θα μεινουν μονο μεγαλοεταιριες ειναι ψηφισμενο κανονιζμενο τα περνανε την νυχτα στην βουλη με διαδηκασιες γρηγορες. Κουραγιο σε εσας με τα μαγαζια και στον κοσμο γενικα απλα παιδια να πιανουμε την ριζα του κακου φταινε οι διαχειρηστες της ανθρωποτητας και αυτοι ειναι οι πολιτικοι σε ολο τον κοσμο απλα κ ο κοσμος να προσεχει λιγο γιατι υπαρχει αυτος ο ιος εχει τον σκοπο του τον ρολο του αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο μην το αναλυσουμε ομως να ανοιξουμε τα ματια δεν ειμαστε ειδικοι η επιστημονες για να λεμε απλα ενα δεν υπαρχει τπτ επειδη ετσι μας εκατσε στην δικια μας ιδεολογια ας προφυλαχτουμε ας δουμε ας ερευνησουμε οσο μπορουμε και αναλογα θα βαδησουμε ουτε να βλεπουμε ενα site που θα μας κανει πλυση εγκεφαλου ουτε αυτα που θα πει ενας γατεος ο οποιος πχ ειναι παιδιατρος υπαρχουν ειδηκοι γιαυτο ουτε τι θα πει ενας παπας. Λενε μη φορατε μασκες. Με τι γνωσεις πως το λενε αυτο;;; Επειδη ετσι τους ειπαν; Τους το ειπε ο Χριστος;; Ο Χριστος μας θα μας ελεγε να προστατευτουμε και να εχουμε τα ματια 14 πολλα παιζονται στον κοσμο. Η ιστορια τα χρονια δειξανε πολλα για ολλους και για την εκκλησια ολα εγιναν επι βυζαντιο ο Χριστος μας ειπε η γνωση ειναι υπαρκτη ευλογησε το μυαλο να ερευναει να ανακαλυπτει νεα πραγματα ακομα κ την τεχνολογια ασχετα που οι ισχυροι με τις κυβερνησεις την χρησημοποιουν για κακο. Ειπα πολλα συγνωμη αν ειπα κατι που πειραξε ηταν μονο η ταπεινη μου γνωμη και ηθελα να την μοιραστω. Κουραγιο σε οσους εχουν μαγαζια και σε οσους γενικα τους εχει προκαλεσει οικονομικο προβλημα ο κορονοιος

      Διαγραφή
    2. ο κρατος που ειναι;
      ZEIΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ Η΄ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ;
      ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.............
      ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ

      Διαγραφή
  4. Ο λαλιστατος αντιπεριφερειάρχης όταν είχαμε 2 και 3 περιστατικά που είναι τώρα ? Έχει εξαφανίσει από τα media και άλλοι θα βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρακτορείο από την κρύα Βρύση κάνει την μεταφορά των εργατών και μάλιστα βρίσκει εργάτες από άλλες πόλεις μέσω αγγελιών. Να εξεταστεί και ο πράκτορας αν έχει corv19 τώρα για την ασφάλεια όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμαρχε Πέλλας γιατί δεν βγάζεις ανακοίνωση όπως έκανες με την Κρύα Βρύση; Μαριονέττα είσαι τελικά κ.Σταμκο και μάλιστα με φίμωτρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν κλείνει έστω και προσωρινά ένα εργοστάσιο στην περιοχή μας είναι ένα μεγάλο πλήγμα στην τοπική οικονομία και ξέρουμε όλοι πόσο ανάγκη έχουν όσοι εργάζονται εποχιακά στα εργοστάσια της περιοχής μας. Αλλά στην χρονική περίοδο που περνάμε τα ερωτήματα που τίθενται και έπρεπε να απαντήσει η διοίκηση του εργοστασίου, είναι :
    1) Πότε διαπιστώθηκαν τα πρώτα κρούσματα? Αρκετοί εδώ αναφέρουν πριν 6-8 ημέρες.
    2) Πότε ενημερώθηκαν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι και οι αρχές ?
    3) Έγιναν οι ιχνηλατήσεις ??
    4) Τι μέτρα και πότε λήφθηκαν ?
    5) Τι μέτρα πήρε ο δήμος και η περιφέρεια μέχρι σήμερα και τι μέτρα σκοπεύουν να πάρουν από σήμερα?

    Σε αυτά πρέπει να απαντήσουν ΑΜΕΣΑ το εργοστάσιο και οι αρχές για να ενημερωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περίμεναν να τελειώσουν τα ροδάκινα και μετά θα έκλειναν. Φυσικά δεν τους ένοιαζε αν πολλαπλασιάζονταν τα κρούσματα. Αλλά η συντεταγμένη πολιτεία πού ήταν? Μόκο μην τυχόν και χαλαστούν με το κεφάλαιο. Τα κέρδη προέχουν και όχι η υγεία μας. Κι εσύ μπουνταλά λαουτζίκο πάλι αυτούς να ψηφίσεις!!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για ρωτήστε υπάρχει ελεγκτικός μηχανισμός, μηχάνημα ρε παιδί μου στο νοσοκομείο να ελεχθεί ένας εργαζόμενος ή ο εργοστσιαρχης ακόμα.Ο Διοικητής της υγειονομικής περιφερειας ο Μπογιατζίδης μας λέει τα κοστολογικά δεδομένα δεν επιτρέπουν μηχάνημα. Η πανδημία είναι από τον Μάρτιο αυτοί ακόμη ούτε σκέφτονται να αγοράσουν μηχάνημα.Ο Παυλίδης ποιός είναι ο Χριστός για να καταλάβει ποιοί και πόσοι νοσούν; Το κράτος τα νοσοκομεία τραλαλα ούτε μηχήνημα έχουν ούτε σκοπεύουν να αγοράσουν.Για την δημόσια Υγεία δεν πληρώνονται; Aντί να κυνηγήσουμε αυτούς που φταίνε κυνηγάμε τον Παυλίδη που η δουλειά του είναι η κομπόστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό. Για να μην κατηγορήσουμε τους αρμόδιους κατηγορούμε το εργοστάσιο.; Τι ακριβώς έκανε λάθος? Ότι έλεγε ο εοδυ το ακολούθησε. Εμφανίστηκαν κρούσματα και έκλεισε οικοιοθελως. Έκανε σε όλους τεστ από όσο ακούγεται. Θα μπορούσε να μην ασχοληθεί γιατί δεν είναι σίγουρο ότι κόλλησαν μέσα στο εργοστασιο. Προέχει η υγεία όλων

      Διαγραφή
  10. Ένα εργοστάσιο που έχει 200 κρούσματα και δεν έχει πάρει (υποτίθεται) χαμπάρι τι γίνεται τόσο καιρό δεν έχει καμία ευθύνη; Το πώς και κατά πόσο τηρούσε τα μέτρα φαίνεται εκ του αποτελέσματος. Δεν έγινε αυτό εν μία νυχτί για να το παίζει τελείως ανεύθυνο. Πήγαιναν, απ' ότι λένε μαρτυρίες εργαζομένων, πολλοί εργαζόμενοι με συμπτώματα και εργάζονταν κανονικά για μέρες! Ποιος φταίει αν δεν ελέγχονταν; Δεν τους έβλεπε κανείς δηλαδή; Δεν υπήρχε υπεύθυνος βάρδιας; Δεν υπήρχε υπεύθυνος Covid; Και υπήρχαν και καταγγελίες στο εργοστάσιο για το θέμα, όπως ακούστηκε. Αν έκαναν τα στραβά ματιά οι υπεύθυνοι και δεν έδιναν σημασία ούτε στις καταγγελίες και περίμεναν πότε θα βγει από μόνο του το θέμα στην επιφάνεια, μην τους δώσουμε και συγχωροχάρτι τόσο απλά. Τώρα που έχουν κολλήσει 1 στους 3 εργαζόμενους, τι να το κάνουμε που έκλεισαν; Μήπως θα μπορούσαν να το λειτουργήσουν με λιγότερο προσωπικό; Ουσιαστικά ήταν να τους τραβήξουν τα μαλλιά και τα τράβηξαν μόνοι τους, που λέει η παροιμία. Οι κονσέρβες τους είναι στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Θα τις αποσύρουν; Τουλάχιστον εκεί ας δείξουν κοινωνική ευθύνη και ας τις αποσύρουν μόνοι τους πριν κολλήσει ο κόσμος και μεταδοθεί ο ιός παντού. Και επιτέλους ας σταματήσει η ανευθυνότητα και η ασυδοσία από όλους. Σεβαστείτε τα μέτρα ευλαβικά, αλλιώς μην περιμένετε να στρώσει η κατάσταση. Θα καταστραφούμε όλοι, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι και μη. Μόνο ο ευλαβικός σεβασμός στα μέτρα μας σώζει, πάρτε το επιτέλους χαμπάρι. Φοράτε μάσκα κανονικά (πάνω από τη μύτη), κρατάτε αποστάσεις 2 μέτρα τουλάχιστον και πλένετε ή απολυμαίνετε τακτικά τα χέρια σας, μην συνωστίζεστε και μην ξεχνάτε τη μάσκα παντού! Δεν γίνεται διαφορετικά, τι να κάνουμε; Η στενομυαλιά ορισμένων δεν δικαιολογείται, είναι απαράδεκτη και εγκληματική, ξυπνήστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.