Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Αρρωστημένα μυαλά" σκότωσαν χηνόπαπιες με σιδερένιο αντικείμενο στο πάρκο της Νάουσας (βίντεο)


Ο Δήμος Νάουσας θα καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων

Το είδαμε και αυτό στην μικρή πόλη της γειτονικής Νάουσας. Άγνωστοι ή άγνωστος χθες το βράδυ στο δημοτικό πάρκο, αφού σκαρφάλωσε στα σύρματα, εισήλθε εντός του χώρου όπου βρίσκονται οι πάπιες και σκότωσε περίπου 20 στον αριθμό!!!

Οι φωτογραφίες και το βίντεο δείχνουν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για πράξη "άρρωστημένου" ανθρώπου καθώς οι χηνόπαπιες ήταν άγρια χτυπημένες με τραύματα στο σώμα τους. 

Στο σημείο κατέφθασε η αστυνομία και ο Αντιδήμαρχος Νάουσας κ. Τριανταφύλλου, ο οποίος δήλωσε ότι θα φυλαχθεί και θα προστατευθεί το πάρκο της πόλης.

"Έχουμε επισημάνει πολλές φορές την ανάγκη να υπάρξει σωστή προστασία του δημοτικού μας πάρκου, φωταγώγηση κατά τις βραδυνές ώρες, τοποθέτηση κάμερας, φύλαξη 24ωρη και συχνές περιπολίες της αστυνομίας εντός του χώρου", σημειώνει η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ και προσθέτει: "Είναι γνωστό ότι τις βραδινές κυρίως ώρες συχνάζουν εντός του χώρου ναρκομανείς, αλλά  και επικίνδυνοι άνθρωποι όπως αυτοί ή αυτός που σκότωσαν άνευ λόγω και αιτίας τις πανέμορφες χηνόπαπιες!"
Πηγή:foninaousis.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.