Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συναγερμός στο Άγιον Όρος: Τουλάχιστον οκτώ κρούσματα κορονοϊού σε μονή



Τουλάχιστον οκτώ επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν τις τελευταίες ώρες στη μονή Αγίου Παύλου στο Άγιον Όρος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ένας μοναχός, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε για νοσηλεία έκτος Άθω καθώς η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή, ενώ η μονή έχει τεθεί σε καραντίνα.
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ κατευθύνεται προς το Άγιον Όρος καθώς, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τουλάχιστον ένα κρούσμα έχει εντοπιστεί σε μια άλλη μονή (Χελανδαρίου), όπως και ένα σε σκήτη (Λακοσκήτη). Η Ιερά Κοινότητα έχει περιορίσει στο ελάχιστο τον αριθμό των προσκυνητών στον Άθω και κατά την αναχώρησή τους από τα λιμάνια της Ουρανούπολης και της Ιερισσού, οι επισκέπτες υποβάλλονται σε θερμομέτρηση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΥΝΑΤΗ ΠΙΣΤΗ΄ΕΙΤΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί κουβάλησαν τον μοναχό με covid σε κρατικό νοσοκομείο και όχι σε εκκλησία αφού δεν κολλάνε ιό όσοι πιστεύουν και πολύ περισσότερο οι ρασοφόροι? Ποια κούνια κουνάει ακόμη τους "ταλιμπάν" των εκκλησιών που επιμένουν περί μη μετάδοσης του ιού με την μετάλλειψη ή με τον συγχνοτισμό στις εκκλησίες αλλά οπουδήποτε αλλού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μίλησα με ένα πάτερ με καθαρό μυαλό σε μια εκκλησία για το θέμα της μάσκας και μου λέει απλά και ωραία ..μεσα στην εκκλησία όπως όταν κάνει ρεύμα και έχει κρύο φοράς μια ζακέτα έτσι και όταν έχει ιούς γρίπης κλπ πρέπει να προσέχεις να φοράς μάσκα ,ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λέγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.