Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στείρες και ανούσιες αντιπαραθέσεις στη Γενική Συνέλευση των Λουτρών Λουτρακίου (Πόζαρ)



Η Γενική Συνέλευση της επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας. 
Με τον τρόπο αντιπαράθεσής τους ο νυν πρόεδρος της επιχείρησης Χρήστος Μπάτσης και ο πρώην Δημήτρης Μπίνος, κατέδειξαν, με τον δικό του τρόπο ο καθένας, για ποιο λόγο η μεγάλη τουριστική βιομηχανία της Αλμωπίας δεν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και να συμβάλει στην ανάπτυξη γενικότερα της περιοχής. "Στείρες" και ανούσιες προσωπικές αντιπαραθέσεις, χωρίς σχέδιο, χωρίς κανένα όραμα και προοπτική, με μόνη προτεραιότητα τις... ρουσφετολογικές προσλήψεις, την εξυπηρέτηση ημετέρων και προεκλογικών προσωπικών δεσμεύσεων.
"Αρνούμαστε να παρέχουμε ψήφο" εξαιτίας του τρόπου λειτουργίας της επιχείρησης, ανέφερε ο Νίκος Παρούτογλου, αποχωρώντας με την παράταξή του από την Συνέλευση πριν την έναρξη ψηφοφορίας του ισολογισμού.  
Ο ισολογισμός της επιχείρησης πέρασε από την πλειοψηφία των μετόχων. 











Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.