Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε πλήρη λειτουργία από Δευτέρα εξωτερικά ιατρεία και χειρουργεία στα νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών



Όλα είναι έτοιμα για να τεθούν και πάλι σε πλήρη λειτουργία τα Εξωτερικά Ιατρεία στα νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών, κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα. Αυτό δηλώνει σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, Χρήστος Δόντσος, ο οποίος με την ανάληψη των καθηκόντων του και μαζί με τον υποδιοικητή -υπεύθυνο του νοσοκομείου Γιαννιτσών Βαγγέλη Λόγγο (φυσικά πάντα σε συνεννόηση με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Παναγιώτη Μπογιατζίδη), έλαβαν την απόφαση για μερική αναστολή των Εξωτερικών Ιατρείων και των Χειρουργείων των δύο Νοσοκομείων της Πέλλας, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου covid στην ευρύτερη περιοχή μας και για να περιοριστεί ο συνωστισμός και ο κίνδυνος μεγαλύτερης διασποράς του ιού. Στην λήψη της απόφασης συνέβαλε και το γεγονός ότι εντοπίστηκαν κάποια θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε εργαζόμενους των δύο νοσοκομείων. 
Μέχρι σήμερα, τόσο στα Εξωτερικά Ιατρεία όσο και από τα Χειρουργεία των δύο νοσοκομείων εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση αυτή (για μερική αναστολή) λήφθηκε από την περασμένη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και όχι χθες Πέμπτη, όπως γράφηκε σε κάποια ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. 
"Σήμερα επαναξιολογήσαμε την κατάσταση και σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα που υπάρχουν αποφασίσαμε να θέσουμε και πάλι σε πλήρη λειτουργία τα εξωτερικά ιατρεία και τα χειρουργεία στα δύο νοσοκομεία μας, στο πλαίσιο πάντα των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας", επισημαίνει ο κ. Δόντσος στην εφημερίδα μας, προσθέτοντας ότι αυτό θα γίνει από την ερχόμενη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.