Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κανονικά σήμερα τα μαθήματα στο 1ο ΕΠΑΛ Έδεσσας και στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών



Κανονικά λειτουργούν σήμερα τα δύο σχολεία της Π.Ε. Πέλλας, το 1ο ΕΠΑΛ Έδεσσας και το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, τα οποία χθες παρέμειναν κλειστά λόγω της κατάληψης που έκαναν οι μαθητές με μια σειρά αιτημάτων.
Οι μαθητές αντιδρούσαν στην υποστελέχωση του προσωπικού στα σχολεία (ζητούν καθαρίστριες), αλλά και στα διδακτικά κενά που υπάρχουν στα σχολεία. 
Παράλληλα, αντιδρούν στα ελλιπή μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό ζητώντας ασφαλείς συνθήκες διδασκαλίας στα σχολεία, όπως επίσης αντιδρούν και στην υποχρεωτική και πολύωρη χρήση μάσκας, ενώ αιτούνται την μείωση μαθητών στα τμήματα (15 σε κάθε τμήμα).
Τέλος, όπως αποκαλύψαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ για το 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών, οι μαθητές λένε "όχι" στη χρήση κάμερας μέσα στις τάξεις για την εξ αποστάσεως διδασκαλία σε μαθητές που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.