Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορωνοϊός: Ποιες περιοχές είναι στο επίπεδο 3



Στο επίπεδο 3, αυξημένης επιτήρησης, βρίσκεται η Πέλλα, σύμφωνα με τον Χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τη λοίμωξη του κορωνοϊού, που παρουσιάστηκε στην επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας.
Από τις 74 περιφερειακές ενότητες, οι 24 είναι στο επίπεδο 1, οι 25 στο επίπεδο 2, οι 23 στο επίπεδο 3, ενώ καμία δεν εντάσσεται στο επίπεδο 4. 

Οι περιοχές που εντάχθηκαν μέχρι στιγμής στο επίπεδο 3 είναι:
Όλη η Αττική ( Ανατολική Αττική, Δυτική Αττική, Βόρειος Τομέας Αθηνών, Δυτικός Τομέας Αθηνών, Κεντρικός Τομέας Αθηνών, Νότιος Τομέας Αθηνών, Πειραιάς, Νήσοι Αττικής), Αχαΐα, Ζάκυνθος, Ηράκλειο, Θήρα, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Καστοριά, δήμος Κύθνου-Κέας, Κοζάνη, Λέσβος, Μύκονος, Πέλλα, Σάμος, Τρίκαλα. 

Σχετικά με χρήση μάσκας και αν έχει αλλάξει κάτι ως προς αυτό το ζήτημα ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι «δεν έχει αλλάξει το παραμικρό στο θέμα της μάσκας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε χώρους εσωτερικούς και σε χώρους εξωτερικούς με συγχρωτισμό. Από εκεί και πέρα υπήρχε μια ισχυρή σύσταση που παραμένει ως ισχυρή σύσταση για τη χρήση γενικά μάσκας σε εξωτερικούς χώρους. Και στο επίπεδο 1, και στο επίπεδο 2 και στο επίπεδο 3 ισχύουν αυτά. Στο επίπεδο 4, όταν πάμε σε αυξημένο κίνδυνο, τότε θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.