Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστρέφει στη Βουλή ο Κουρουμπλής – Παίρνει την έδρα του Παπαχριστόπουλου



Έρχονται ανακατατάξεις στη σύνθεση της Βουλής, καθώς όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στα έδρανα ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Στη Βουλή φέρεται να επιστρέφει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ύστερα από έναν χρόνο και τρεις μήνες μετά την προσφυγή του στο εκλογοδικείο το οποίο και τον δικαιώνει.

Υπενθυμίζεται πως στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθήνας τέσσερις βουλευτές. Πρώτος ο Γιάννης Δραγασάκης, δεύτερος ο Δημήτρης Βίτσας και τρίτη η Χαρά Καφαντάρη.

Στην τέταρτη και τελευταία εκλόγιμη θέση όμως, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος έλαβε 13.912 ψήφους έναντι 13.905 του κ. Κουρουμπλή. Η έδρα κρίθηκε δηλαδή σε επτά μόλις ψήφους.

Έτσι, ο κ. Κουρουμπλής προσέφυγε αμέσως στο Εκλογοδικείο, υποστηρίζοντας ότι δεν προσμετρήθηκαν κάποια ψηφοδέλτιά του, ζητώντας επανακαταμέτρηση.

Η εξέταση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη, ωστόσο είναι μακρόσυρτη και έχει καθυστερήσει και λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τελική απόφαση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η εισήγηση του εκλογοδικείου είναι υπέρ της επιστροφής του Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Βουλή.

Η υπόθεση θα τελεσιδικήσει σε περίπου δύο μήνες και όταν συμβεί αυτό θα πραγματοποιηθεί και η αντικατάσταση των προσώπων στο Κοινοβούλιο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Η νύχτα των στρατηγών στον ΣΥΡΙΖΑ. Φεύγει ο ένας έρχεται ο άλλος. Δεν βαριέσαι. Λεφτά να πέφτουνε και να γεμίζουν οι τσέπες. Οι των αέρα πατέρα συστεγαζόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα λεφτά κάνει πολλά ο άνθρωπος ποια ιδεολογία και κουραφεξαλα αλλιώς θα πήγαινα από δω και από εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οφ τώρα ησύχασα είχα ένα καημό ποιος θα τα τρώει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. ΒΛΈΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ πΑΠΑΧΡΙΣΤ'ΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΑΛΛΆΖΕΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΕ ΘΑ ΦΤΥΝΕΙ.

      ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.......

      Διαγραφή
  5. Επιστρέφει μετά από 15 μήνες επι 20 χιλιάδες ο μισθός , θα πάρει αναδρομικά δηλαδη 300 χιλιάδες!! Είπατε τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.