Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσφορά αναπηρικών αμαξιδίων από τον Σύλλογο Παραπληγικών Ν. Πέλλας σε Καρδίτσα, Βόνιτσα και Σέρρες



Συνεχίζει τις πλούσιες και σημαντικές δράσεις του ο Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας:
Πιο συγκεκριμένα:
Ο  Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Πέλλας, μετά τις πρόσφατες καταστροφές που έγιναν στο Μουζάκι Καρδίτσας και αφού καταστράφηκε 
το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, αποφάσισε να προσφέρει ένα αναπηρικό αμαξίδιο για τις ανάγκες του πληγέντος Κέντρου. Έτσι, κατόπιν επικοινωνίας με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μουζακίου χθες Δευτέρα 5-10-20, η Διοίκηση του Συλλόγου έστειλε το αμαξίδιο. "Η σκέψη μας θα είναι δίπλα τους και τους ευχόμαστε να επανέλθουν γρήγορα στην κανονικότητα τους", επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.
Η δράση του Συλλόγου συνεχίστηκε την ίδια μέρα (Δευτέρα 5/10). Ειδικότερα, οι άνθρωποι του Συλλόγου έστειλαν ένα αναπηρικό αμαξίδιο στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας, το οποίο θα δοθεί σε συντοπίτη τους που το χρειάζεται και είναι ανασφάλιστος.
Τέλος, εστάλη και ένα αμαξίδιο στον Σύλλογο "Ενεργοί Πολίτες" στους Ροδολίβους Σερρών για να βοηθήσουν έναν συμπολίτη τους που το χρειάζεται.

(Οι φωτογραφίες από τις αποστολές):





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.